Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságos az,hogy a nők a független magas kigyúrt, jóképű sármos pasikat keresik?
Figyelt kérdés
Miért nem a mamahotelos sörhasú,tohonya pasik tetszenek a nőknek?2023. szept. 30. 08:10
21/25 anonim válasza:
Milyen karakán kemény nők vannak itt. Mint a beton.
22/25 anonim válasza:
Vége van annak az időszaknak hogy én randizgatok olyanokkal akik egy fagyira nem hívtak meg.
Megkeményedtem, ez tény.
23/25 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne hogy a magas,jóképű,független pasik kellenek csak a Nőknek akkor sokuknak lenne csaja,Csak sajna nem az,mert én rám ez mind igaz,és mégis 20 éve egyedül tengődöm. Miért is mert nincs vagyonom,ugyanis ezek a feltételek mellé ez is kell a Nőknek,pontosabban ez jobban kell mint a Férfi kinézete. Csak inkább sokuk öreglányként hal meg,mert az igényeiket nem akarják lejjebb adni és ugyebár minden Nőnek nem fog ilyen az ölébe jutni,( eleve 1/3 annyi férfi van a földön mint Nő csak hát a makacsságukon nem akarnak átlépni.
24/25 anonim válasza:
23: szerinted minden negyedik ember férfi? Hűha...
25/25 anonim válasza:
Mert neked puncid van akkor már Nőnek képzeled magad mi? Pedig nem vagy az csak egy hülye 20 éves kis p...a a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!