Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szép, csinos, vonzó lány és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép, csinos, vonzó lány és helyes, izmos, sármos fiú kapcsolata általában boldog, irigylésre méltó?

Figyelt kérdés

22 évesek.

Nagyon jól néznek ki együtt. Kapcsolatuk is boldog lehet szerintem.

Én kicsit irigylem őket, szívesen lennék a fiú helyében:)

2022. aug. 17. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Ha nagyon vonzóak akkor nem fognak egymás mellett ragadni sokáig. Minimum megcsalások. Sokan hajtanak mind2-re és a legszebb emberek is unják valamennyi idő után egymást. Szval nem igazán...
2022. aug. 17. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól még szépek együtt, meg vonzódnak egymáshoz, ugyanúgy meglehetnek a napi viták, súrlódások, problémák náluk is.
2022. aug. 17. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze lenne a külsejüknek ahhoz, hogy milyen a kapcsolatuk?
2022. aug. 17. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Akik külsőre jól néznek ki, azok ezt tudják és ki is használják. Tapasztalat.
2022. aug. 17. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Ja, facen meg instán biztosan.

Amúgy a külső az csak egy dolog, egy pár nem emiatt lesz boldog

2022. aug. 17. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Hát nem tudom, kinézet miatt még nem irigyeltem kapcsolatot, olyankor igen, mikor a srác szépeket mondott a barátnőjének meg szerelmesen nézte, vagy ha főz rá, gondoskodik róla.
2022. aug. 17. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
A kommentedből kiderül, hogy egy felszínes illető lehetsz, akit csak a nő külseje érdekel. A fizikai vonzalom nyilván fontos, de csak egy kicsi szeglete annak, ami beleszámít egy jól működő párkapcsolatba. Kell, hogy passzoljon az értékrendjük, érdeklődési körük, viselkedésre egymásnak hosszú távon is szimpatikusak legyenek stb... ismertem pár külsőre álompár kapcsolatot, aminek csúnya szakítás lett a vége, többek között olyasmi problémák miatt, mint beteges féltékenység, anyagi gondok, hímsoviniszta férfi vs. modern-feminista gondolkodású lány, családi kavarások, külbömző érdeklődési kör (és viták azon, hogy ki hova megy hobbiját űzni, mikor, kikkel, milyen filmet nézzenek, mit csináljanak együtt), függőség...
2022. aug. 18. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:

7. Magyarázd már meg mi abban a felszínesség, ha azt mondom hogy egy nő jól nézzen ki, és ez nagyon is fontos számomra? Szerinted itt ki is merült a dolog? Ha egy nő jól néz ki, de mellette primitív agyhalott, az ugyanúgy kuka. Tehát jól nézzen ki, mellette iskolázott is legyen, értelmes, normális értékrenddel, emberileg is megállja a helyét.

Na ennyit a felszineségről. Attól hogy valaki jól néz ki az kevés, de a jó külső a beugró. Akkor most megkérdezem hogy kinek is van könnyebb dolga?

2022. aug. 20. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!