Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderen nem kapsz matchet csinos nőktől akkor nem nézel ki jól?
Nagy valószínűséggel igen, de nem minden esetben. Lehet, hogy csak a képeid rosszak és/vagy nem vagy fotogén, de élőben meg bőven oké lennél nekik, csak ez a rossz képeken nem megy át.
De ennek azért kicsi a valószínűsége.
3
Milyen srácokat jelöltél?
Küldenél néhány képet akik hasonlítanak rájuk?
2
Azt hittem férfiként elég ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél, vagyis a mami ezt mondta.
Közben Tom Cruise alá nem adják?
Hm. Nehéz ügy.
Ezt hogy érted, hogy hitted? Így már nem is értem a kérdésed. Ne hidd az ilyet, hanem próbáld ki és vond le te magad a következtetést...
6
Jó de ezt mondták az idősek. Kamu duma volt. Nőknek fontosabb a külső mint a pasiknak.
Még mindig nem értem miért nem te magad tapasztalod meg ezt. Amúgy segítek egy kicsit. Online még az átlagos kinézetű férfiaknak sincs sok esélye. Nők online totál meghülyülnek, ne kérdezd miért, nem tudom. Viszont élőben is csak a saját szinteden levő nőknél van esélyed. Ezen sem kéne meglepődnöd. Valami zavart érzek az erőben nálad, vagy csak játszod a hülyét. Egyébként arról ne nagyon álmodozz, hogy a szintedhez képest szebb nőt tudsz összeszedni élőben, mert az csak az amerikai tinivígjátékokban történhet meg. A valóságban nem. Mindenki a saját szintjén keres és talál. Ez így működik.
8
Nem igaz. A nők találnak saját szintjüknél jobb pasit. Rengeteg ilyent látok élőben. Rosszabbal nem állnak szóba mert valahogy jobban tudatában vannak a genetikai szinteknek, ami elég gusztustalan, de ez van.
#4 ez elég nehéz így, aki megtetszett és értelmesnek tűnt. 40 körülieket nézegettem, a pocakos/elhízott, kopaszodókat kizártam, nálam ez egy alapkritérium, mindenkinek van olyan.
De! Azokat is balra húztam, akik túl gazdagnak, túl menőnek, túl csillivillinek tűntek. Illetve nem, egyel elmentem randira, de csak laza szexkapcsolatot szeretett volna a nyárra - természetesen vitt volna ide-oda nyaralni, de nem akartam ilyenbe belemenni és nem is fogott meg élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!