Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságos az,hogy a nők a független magas kigyúrt, jóképű sármos pasikat keresik?
Na ja, amilyen lakás árak vannak
2-es tényleg Ze mit tudnál vinni 1kapcsolatba?
Mid van?
Mindenki jobbat szeretne magának. Egy csinos nő miért álljon le egy mamahoteles szerencsétlenséggel? A különélést igenis meg lehet oldani, csak hát félre kell tenni a kényelmet.
Pintér Művek válaszait vajon mi ihlette?
Nekem mamahoteles már volt ….
Elvárta hogy én tartsak fent egy albérletet, azért hogy ő heti egyszer odajöhessen enni, szexelni. Elköteleződni nem akart, összeköltözni nem akart. Ezer kifogása volt.
Mert van egy szint amit el kell érni.
Ha én nem mamahoteles igénytelen nő vagyok, joggal keresek, kerestem hozzám való férfit….
Nekem tetszenek a mamahoteles, tohonya pasik.
Írj, ha gondolod. (Annacska, 160/85, lusta, igénytelen vagyok kicsit, de nagy a szívem)
9
Nem! De nem fogom anyospajtást kerülgetni! Az meg elég hangulatromboló tud.lenni, ha csak hozzám lehet jönni dugni
Annácskának (18.) igaza van, még ha vicc, akkor is. Van, akinek tetszenek a mamahotelesek is, kérdező, nyugodtan írj rá.
19-est viszont nem ajánlanám, kül- és bertalalomra is megvan az igénye. Jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!