Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek egy ADHD-s lánnyal? (többi lenn)
Figyelt kérdés
hétvégén volt az első randink nagyon az esetem a lány, de voltak fura dolgok meg ő maga is mondta, hogy ADHD-ja van. Pl. rengeteget beszélt, főleg magáról, meg ilyen tök random sztorikat, mindezeket úgy hogy hadarva és össze vissza, azt se tudta már a végére hogy jutott eszébe az amiről épp beszél. emellett alig tud egy helyben megülni,végig a kezével piszkálta vagy a haját vagy a poharát vagy bármit, közben lóbálta a lábát. csomószor a szavamba vágott, aztán bocsánatot kért miatta..mondta, hogy mennyi programja van, hogy egyszerre dolgozik, jár egyetemre, önkéntes vagy 2 helyen, emellett táncol, énekel egy zenekarban. nem bír otthon ülni, mindig. kell történnie valaminek különben unatkozik2023. szept. 26. 19:39
1/6 anonim válasza:
Ha zavarna az ADHD-je, akkor nyilván nem.
2/6 anonim válasza:
Ha jól kijövünk és szimpatikus akkor abban az esetben igen.
3/6 anonim válasza:
nem zavarna ez nem fontos nekem
4/6 anonim válasza:
Basszus, én most jöttem rá, hogy nagy eséllyel nekem is ADHD-m van, ha ezek a tipikus tünetek... :D
5/6 anonim válasza:
Meg drogozio es nagy pias is.. kellene a fenenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!