Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ADHD felnőttel párkapcsolat? És a vele való próblémák kezelése?
Én nem kínlódnék vele, ADHD-zon egyedül.
Te meg keress egy normálisat, aki nem csinál ki idegileg.
Túúúdom, "de szeretem...". Akkor szeresd.
Adhds gyerek anyukájaként írom, hogy mi a csudáért hagyod??
Okos gondolom, az értelmével nincs baj, ők is felfogják, ha bántanak. Hagyd faképnél, amíg lehiggad vagy szólj neki, hogy túlment egy hatàron, nem fogod ezt sokáig tűrni, ha nem embereli meg magát. Csak 6 éves a lányom, de egyből felfogja és helyettesítő viselkedéssel, légzéstechnikával és figyelmeztető szavakkal vissza képes magát fogni. Az adhd nem mentség semmire. Nehezebb neki visszafogni az indulatait, de akkor is kell! Ne maradj bántalmazó kapcsolatban és ne kezeld betegként, az adhd nem mentség!
Nem is értem, ki hagyja ezzel takarózni a gyerekét, keressen terápiàt, ha magától jönnek a gondolatok, hogy nem képes dolgokra. Képes, csak nehezebb! Mindenkinek van baja, csak a legtöbben sunnyognak a szorongással, kényszerességgel, ilyen olyan bajokkal..
Áh! Egyébként NT emberek kapcsolatai is lehetnek rosszak, hullámvasútazik szinte mindenki. Mondd el neki mi bajod, mitől sokallsz be és változtasson!(vagy te, lehet ő is besokall valamilyen dolgodtól, gondolom nem a semmitől akad ki, csak túlérzékeny)
Csatlakozva a 2.-hoz, mi az az ADHRTENEBI???
Nem, nem fogok rákeresni! Magyarul írjatok már, egy magyar fórumra!!!
Hiperaktív-figyelemzavar, nagyon csaponganak a gondolataik, gyakran elbambulnak, nem figyelnek, sokan impulzívak, jár kezük lábuk, nem tudnak nyugton ülni. Semmi extra, nem mondod meg senkiről, csak eleven meg könnyen ideges lesz és nem képes figyelni, csak bizonyos dolgokra bizonyos esetekben.
Úgy képzeld el, mintha nagyon várnál valamit, be vagy zsongva, nézed az órát, hogy teljen már az idő, fészkelődsz, teszel veszel, de gondolatban már a vágyott dolognál tartasz. Na ők mindig ebben az “izgatott” állapotban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!