Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amikor olyan emberrel randizto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor olyan emberrel randiztok hosszabb ideje, hogy érzitek , simán találna mást helyettetek azt hogy kezelitek?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy jól néz ki, belső tulajdonságai, humora stb is olyan, hogy tudjátok, kb barmikor lecserélhet. Vagy ha olyan érzésetek van emiatt, hogy ha nem lenne ebből semmi, tuti nem hatná meg különösebben.

Nyilván ez önbizalomhiányból is ered, ezért is kérdezem, ezt hogy lehet fejben rendbe rakni?

2023. szept. 25. 23:09
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ne nézd le magad, biztosan oka van, hogy téged választott. Azzal, hogy ezen rágódsz, inkább elijeszted mint magadhoz láncolod. Mindig benned lesz egy "miért pont én?" kérdés, miközben ne te akard eldönteni, hogy ki kell neki. Én inkább folyamat fejleszteném magamat és a kapcsolatunkat, hogy a jövőben se gondolja azt, hogy másra kell nézni, mert minden téren én vagyok a tökéletes számára.
2023. szept. 25. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy idő után megszoktam. Kb. 10 éve vagyunk együtt, most született az első babánk.

Mi beszéltünk róla egész sokat.

2023. szept. 25. 23:28
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Bárki talál mást ha akar. Ehhez nem kell szuperül kinézni.

Nem azért van veled mert mást akar.

Ha ezen fogsz kattogni akkor egy idő után tényleg mást akar, olyat akinek van önbizalma.

2023. szept. 25. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Mi mindketten pont így gondoljuk. Én is találnék nem egy pasit párom helyett, ő is találna helyettem más nőt akár mind a 10 ujjára. Ezt fejben csak úgy tudod helyrerakni hogy lesz önbizalmad. Ha nem találna senki másik partit akkor az illető nagyon ronda. Az a normális ha az ember tetszik másoknak.
2023. szept. 25. 23:35
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Én úgy kezelem, hogy igyekszem minél gyorsabban kiélvezni a vele töltött időt, mert bármikor szakíthat velem. Ilyenkor a találkozásaink nagyon intenzívek, mert úgy állok hozzá, mintha nem lenne holnap.
2023. szept. 26. 00:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni, mint a #3. Mindenki tudna mást, te is. Az tök mindegy, hogy egyet vagy százat, mert jó esetben, egyszerre úgyis csak egy van. Szóval csak az a kérdés, hogy akartok-e. Ha együtt vagytok, akkor nyilván nem. Akkor meg nem mindegy?🤷🏼‍♀️
2023. szept. 26. 00:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát szarul viseltem és amúgy tényleg nem is tartott sokáig a kapcsolat, csak két hónapig. Ő teljesen más volt mint én és tudtam hogy nem rám van szüksége.

Ő akkor: 25 éves, főállásban dolgozik programozóként, mellette tanul egyetemen, eltartja magát egy pesti albérletben, kicseszett jól néz ki, sok értelmes hobbija van, mindig vidám, jó a beszélőkéje.

Én akkor: 22 éves, otthagytam az egyetemet, épp egy másik képzést terveztem elvégezni, részmunkaidőben dolgoztam, szüleimmel éltem, túlsúlyos voltam, nem igazán voltak hobbijaim, kicsit búvalb.aszott voltam néha, meg gyerekes.

Neki nem mondtam ezt soha dehát egyértelmű volt...

2023. szept. 26. 08:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az önbizalomhiányt pont hogy a párod tudja eloszlatni. Ha úgy viselkedik veled hogy érezd, csak te kellesz neki. Büszke rá, hogy te vagy a barátnője, felvállal mások előtt, szeret veled lenni, különlegesnek tart,stb. Ha ezt éreznéd, nem lennének kétségeid.
2023. szept. 26. 08:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én megbeszéltem egyenesen egy ilyennel hogy legalább pár hónapig tartson ki mellettem. Megígèrte.

Aztán pár honap mulva se lépett le így kérdeztem is tőle hogy te hogyhogy még velem vagy?

Erre csak huncutul mosolygott hogy hát mert nem akar menni velem akar lenni;)

Aztán kezdte kimutatni a foga fehèrjét nárci meg minden amit el tudsz képzelni és nekem kellett dobnom(2 év mulva tetőzött a dolog), és akkor ő modta nekem azt, hogy "emlékszel mit kèrtèl tőlem az elején? Most én kèrem tőled azt hogy legalább még pár hónapig legyél velem."

2023. szept. 26. 08:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Sosem volt olyan párom, aki mellett ilyet éreztem volna.

Én viszont voltam olyannal, aki mellett sokszor megkérdeztem magamtól, hogy miért vagyok még mindig vele, mikor száz jobb nőt is kaphatnék tőle?

Aztán rájöttem, hogy csak a lelkét és az intellektusát szerettem, a testét pedig csak "használtam", mert abban volt minden amit szerettem belőle.

Szörnyű felismerés volt...

2023. szept. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!