Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal sracok, hogy elitek meg, hogy a szep fiatal lanyok akikre vagytok, gazdag ven pasikkal jarnak helyettetek?
Nem igazán érdekel. Ha neki ez a jó akkor csinálja. Az ilyen mentalitású nők valahogy sosem érdekeltek igazán. Nézzen ki akárhogy, legyen akármilyen okos vagy művelt. Akinek ez kell az a szememben nem nő hanem inkább egy gyerek akit el kell tartani mert képtelen az önállóságra.
24/F
Nem kellene elutasitani meg palira venni kihasználni olyan nőket, akiket inkább egy gazdag jopasi később felkarol es tenyerén hordoz.
Sokszor csak ekkor látják meg a nőben az értéket az atlagpasik.
Míg egy gazdag sikeres bőven hamarabb meglátja hogy melyik nőben mi van és mit lehet belőle kihozni.
Én sajnos ezt megéltem.
29F vagyok- korombeli lányokat kerestem 20 éves koromtól , de ők nem engem akartak hanem gazdagabbat , tapasztaltabbat idősebbet.
Sajnos egy súlyos betegség miatt nem volt még kapcsplatom senkivel.
De nincs az a gödör amiből Idten ne tudna kihúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!