Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet legalább annyit visszaírni, hogy "KÖSZI, DE NEM"?
Figyelt kérdés
Több hétnyi beszélgetés meg előzetes ismertség után egy szép körmondatos randira invitálásra miért nem lehet egy betűnyi választ se visszaírni? Komolyan hihetetlen...
Elolvassa és ennyi... Nincs válasz... Órákig kell ezen gondolkodni, mikor máskor egyből visszaírt? Miért nem lehet akkor annyit mondani legalább, hogy NEM? Ennyire nehéz?
2023. szept. 23. 19:07
11/12 anonim válasza:
Nem baj, legalább kialszod magad:D
12/12 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy sokszor nezegetett engem, aztan nem talalkoztunk mar.
Egyszer csak feldobott ismerosok ajanlasok kozott, kenytelen voltam irni, mert szimpatikusnak tartottam.
Egybol ghostingolt 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!