Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti visszaírnátok társkeresőn legalább egy "bocsi, nem"-et egy olyan embernek, aki ugyan nem jön be, de értelmes, udvarias levelet írt nektek?
Én teljesen megértem azt, ha valaki nem válaszol egy bunkó levélre, és azt is, ha valaki azért nem válaszol, mert egyszer már kedvesen, udvariasan visszautasította a másikat, aki mégis tovább zaklatja. Szóval kérlek, ezekkel ne jöjjetek, mert mondom, ilyen helyzetekben én is megértem, ha valaki nem ír vissza.
De most egy olyan helyzetet tételezzünk fel, hogy egy értelmes, udvarias levelet kaptok, valamiért (pl. külső, vagy nagyon különbözőek az érdeklődési köreitek) mégsem tetszik a másik. Én úgy gondolom, hogy ilyenkor megérdemelne legalább egy udvarias visszautasítást, egy "bocsi, nem"-et, mert vette a fáradságot és írt egy normális levelet. Szó se róla (ne próbálja senki úgy beállítani, hogy én ezt mondtam), hogy össze kellene jönni valakivel, aki nem tetszik! Nem! Én csak azt mondom, hogy nem ártana emberszámba venni, és kedvesen visszautasítani. Aztán ha utána elkezd zaklatni, akkor már teljesen jogos nem írni többet neki/tiltani őt.
Mit gondoltok erről?
Muti a levelet! Aztán előbb majd én eldöntöm, hogy az mennyire kedves vagy értelmes.
Azt itt bárki mondhatja, hogy ő ilyet írt, közben meg dehogy...
Elméleti kérdés.
De mondtam, a kérdés arról szól, hogy feltételezzük, hogy a levéllel semmi gond, tényleg udvarias. Tegyük fel, hogy kapnál egy olyan levelet, amiről te is ezt gondolnád. Visszaírnál vagy sem?
1. Vagyok.
Nagyon régen (4-5 éve) mikor fent voltam társkeresőn, akkor igen, válaszoltam.
Nem volt ilyen, mint amiről itt olvasok, hogy 300 levél jön naponta.
De így is sok esetben volt, hogy megbántam az udvarias visszautasítást. Tíz pasiból három elkezd győzködni, hogy adj egy esélyt, hat visszaír felháborodva, változatos stílusban, egy felszívódik.
Hidd el, miután az ötvenedik pasi hord el mindennek, és már ötvenen zargatnak naponta, hogy "érti, hogy nem jön be, csak barátkozik", te se írsz innentől senkinek semmit.
Két hét után töröltem magam.
Igazából én is egy kicsit most ezen hőbörgök, amit leírtál. Viszont nem akadok ki, mert... hát, ilyen parasztok az emberek. Nekem is írt egy-két lány, akiknek visszaírtam, hogy bocsi, de nem vagy az esetem.
Nem tudom, hogy a nőknek miért olyan nehéz ez. Ja, de mégis... mert a többség paraszt. Én meg még egy szájbakrút sziára is reagáltam basszus. Pedig aztán az rohadt értelmes.
"Tíz pasiból három elkezd győzködni, hogy adj egy esélyt, hat visszaír felháborodva, változatos stílusban, egy felszívódik."
Az arányok kicsit nehezen hihetőek, de oké, legyen, nem akarlak gyanúsítgatni (mint a 6-os idióta engem), tegyük fel, hogy balszerencséd volt, és tényleg ilyen nagy arányban fogtál ki parasztokat. De akkor is felteszem azt a kérdést, hogy ha nem írtál volna vissza, azzal az egy rendessel mi lett volna? Így járt, ő is megérdemelte, hogy emberszámba se vedd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!