Tudnátok értelmes cipőmárkát mondani ami nem adja meg magát fél év alatt? Néha a kínaiban vásárolt cipő ugyan addig bírja nekem mint a Nike.
Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 09:18
1/6 anonim válasza:
Ki kell fogni, mindenhol vannak jók meg selejtek is.
Én vásároltam már kínaiban is jót, Deichmann-ban szintén, egyszer a Humanic-ban is sikerült.
Nem szoktam drága márkás cipőket venni, nem az én árkategóriám.
Volt egyszer egy cipőm kiárusításról, bezártak egy boltot, és leárazták a cipőket, eredeti árban 10000Ft fölött volt, 2000Ft alatt megkaptam és 12 évig cipő volt.
2/6 anonim válasza:
A nike értelmes márka, de azon belül is vannak jobb és kevésbé tartósak. Ami jobb, az töbeb kerül. Attól is függ, hogy hány kg vagy és mekkora, hogy mennyi idő alatt taposod szét. Nekem egy cipőm se tud széttaposódni, kitartanak 10 évig is. )90 %-ban niket veszek. Kérdés mennyit szánsz rá. Pumában, kangaroosban és adidasban is vannak tartósak.
3/6 anonim válasza:
Nike-ban sem mindegyik ugyanaz, nagyon is értelmes cipőmárka.
4/6 anonim válasza:
Talán nem a Deichmannban kéne Niket venni. Ha vennél pl egy air force 1-t (kb 28k) akkor az több évig is megálná a helyét amellett hogy divatos és jól néz ki még nagyon kényelmes is(Ezen kívül még millió jó Nike cipő van 20-30k-s kategóriában is csak most ez jutott eszembe meg ez ismertebb is). Őszintén párezer forintokért mit vársz? csodát?
5/6 anonim válasza:
Én Josef Seibeleset hordok. Bőrcipő. több mint 1,5 éve már és még mindig ugyanolyan állapotban van mint mikor megvettem de jómég az s. Oliveres is
6/6 anonim válasza:
Én is a Josef Seibeleset ajánlanám meg az s. Olivereset mind2 nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!