Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti visszaírnátok társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti visszaírnátok társkeresőn legalább egy "bocsi, nem"-et egy olyan embernek, aki ugyan nem jön be, de értelmes, udvarias levelet írt nektek?

Figyelt kérdés

Én teljesen megértem azt, ha valaki nem válaszol egy bunkó levélre, és azt is, ha valaki azért nem válaszol, mert egyszer már kedvesen, udvariasan visszautasította a másikat, aki mégis tovább zaklatja. Szóval kérlek, ezekkel ne jöjjetek, mert mondom, ilyen helyzetekben én is megértem, ha valaki nem ír vissza.

De most egy olyan helyzetet tételezzünk fel, hogy egy értelmes, udvarias levelet kaptok, valamiért (pl. külső, vagy nagyon különbözőek az érdeklődési köreitek) mégsem tetszik a másik. Én úgy gondolom, hogy ilyenkor megérdemelne legalább egy udvarias visszautasítást, egy "bocsi, nem"-et, mert vette a fáradságot és írt egy normális levelet. Szó se róla (ne próbálja senki úgy beállítani, hogy én ezt mondtam), hogy össze kellene jönni valakivel, aki nem tetszik! Nem! Én csak azt mondom, hogy nem ártana emberszámba venni, és kedvesen visszautasítani. Aztán ha utána elkezd zaklatni, akkor már teljesen jogos nem írni többet neki/tiltani őt.

Mit gondoltok erről?

2017. máj. 2. 18:16
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
8%

nő: valamennyi idióta miatt előítélettel viseltetik a többi férfi iránt, azok iránt is, akik még nem bizonyították, hogy olyanok -> hát ez tök jogos, mit vagy felháborodva, te gyenge lelkű, fogadd el

férfi: valamennyi idióta miatt előítélettel viseltetik a többi nő iránt, azok iránt is, akik még nem bizonyították, hogy olyanok -> hogy képzeled ezt, hülye hímsoviniszta, nőgyűlölő szűzfiúcska, hutyutyu rutyutyu

2017. máj. 2. 21:35
 32/33 anonim ***** válasza:

Én kb 7-8 éve voltam fent utoljára társkeresőn.

Egyszer írt egy pasi, teljesen normális, kedves levelet. De a képei alapján soha el sem tudtam képzelni vele semmilyen kapcsolatot. Nem csak szimplán nem jött be, hanem egyenesen undorított. Visszaírtam neki, hogy köszönöm szépen a levelét, de sajnos nem hiszem, hogy egymást keressük, és hogy sok sikert neki, stb. Hát utána elhordott egy büdös k....nak.

Nem is voltam fent sokáig.

26N

2017. máj. 3. 10:30
 33/33 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyetértek a felvetett kérdés problematikájával.

Én simán visszaírnék számomra nem szimpatikus egyénnek értelmes visszautasító választ, nade férfiként nekem kell írnom és nem nekem írnak először.

Társkeresőkön merem állítani, hogy töbszöröse a férfi populáció, aki minden nőnek odakopizza ugyanazt a kétmondatos sablont (bár ezzel önmagában nincs probléma).

A csaj sok Pasitól kap többféle sablont, azt annak válaszol akinek akar , vagy épp senkinek csak egóját növeli, hogy mennyien rákattantak és mennyire népszerű.

Vagy már valaki gyorsabb volt a csajnak is szimpi lett aztán egymásra hangolódtak a többi levelekre meg nem reagál a csaj mert azzal foglalkozik akivel elsőre megtalálta a szikrát.

Sok a ha és a feltételezés.

Ha baromi sok szabadidőm lenne megnézném milyen a másik oldalról, csinálnék egy kamu női profilt átlagos nem kihívót, hogy naponta mennyi bugyuta levelet és stilust kapnék. Viszont annyira nem érdekel, hogy erre időt pocsékoljak.

2017. máj. 15. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!