Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek a gimis osztályt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek a gimis osztálytársatokkal 20 év után?

Figyelt kérdés

A minap összefutottam egy volt gimis osztálytársnőmmel, akit kb 20 éve nem láttam az érettségi óta. Régen is jóban voltunk, de így felnőttként igazán jó nő lett belőle. Szívesen elhívnám randira, de olyan kettős érzés van bennem, hogy ezer éve ismer(t)em, nem tudom, mit szólna hozza.

mit gondoltok?

2023. szept. 23. 06:29
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Én nem, mert akkor mindenki elutasított, szóval nem érdekelnének akkor sem, ha azóta jó nő lett volna belőlük.
2023. szept. 23. 07:18
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha szingli, akkor miért ne? Maximum elutasit. De nem vesztesz semmit, hisz ha nem hivod el, Pont ugyanott tartanál.
2023. szept. 23. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Simán, van is ilyen osztálytársam.

45/F

2023. szept. 23. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
A barátom megpróbálta, de valamiért nem sikerült. Pedig annak idején is jártak egy darabig, a csaj most is nagyon szép, de ennyi év után ők is, meg a körülmények is megváltoztak.
2023. szept. 23. 09:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!