Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj az, hogy vágyom egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az, hogy vágyom egy férfi érintésére, jelenlétére?

Figyelt kérdés

22 éves fiatal nő vagyok, és jelenleg szingli. Lassan fel éve mentem szét az előző barátommal, és már teljesen túl vagyok a dolgon. Az idő alatt nem randizgattam, nem akartam senkit kihasználni, viszont most, már hiányzik egy férfi jelenléte. És nem a szexre gondolok, mert nyilván az is, de sokkal inkább csak az egyszerűbb érintésekre gondolok és egy komoly párkapcsolatra.

Szokták mondani, hogy az sose jó, ha ilyenen jár az esze az embernek, mert akkor nem talál rá a dolog, csak ha nem akarja, nem keresi, hanem egyszer csak random megtörténik.

De ennek ellenére valahogy nem tudok úgy gondolkodni, hogy ez nem kell.

2023. szept. 21. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes dolog. Egyébként nem az a probléma, ha valakinek ez jár a fejében, hanem az, ha görcsösen keresi rá a megoldást.

Sokan ilyenkor irreális elvárásokkal keresik a tökéletes partnert, aztán végül egy olyan emberrel jönnek össze, akire egyébként rá se néztek volna. Aztán leélnek egy életet boldogan.

A te esetedben pedig lehetséges, hogy csak azért áll össze valakivel az illető, mert hiányérzete van.

De ezen dolgok egyike sem jelenti azt, hogy a te esetedben is így fog történni.

2023. szept. 21. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs abban semmi baj, hogy vágysz rá. Ha nem vágyakozna az ember, akkor miért akarna kapcsolatot?
2023. szept. 21. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Oké és mi a kérdés? Nekünk nyilván nem baj. Neked meg igen, ha erről még kérdést is írtál ki.

Keress egy pasit, ilyen egyszerű.

2023. szept. 21. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem baj. Számomra érthetetlen, de semmiképp sem baj.
2023. szept. 21. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
A legtöbb kiírt kérdés csak egy hangos gondolkodás. Hallod nem baj ha magaddal beszéled meg néha én is szoktam sőt néha még hangosan is. 🤷‍♂️
2023. szept. 21. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Nagyjából értem mire célzol kérdező. Szerintem érdemes türelmesnek lenni, és tényleg hagyni hogy hozza az élet a dolgokat. Ha valaki görcsösen keres maga mellé párt annak az esetek nagyobb részében nincs jó vége. Mármint szerintem érdemes megvárni, amíg tényleg olyan személyt sodor az élet melléd aki hozzádillik, nem jó csak azért összejönni valakivel, hogy a leírtakat megadja neked, úgy hogy közben lehet hogy nem is illik hozzád.
2023. szept. 21. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
teljesen természetes dolog
2023. szept. 21. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Úristen 22 éves nő vagyok, majdnem fél éve szakítottunk a barátommal és én is túl vagyok már rajta teljesen. És igazából teljesen ugyan ebben a helyzetben vagyok. Kezdek gyanakodni, hogy én írtam ki a kérdést. :D

Ugyanezek a dolgok foglalkoztattak mostanában. Csak én a barátnőimnek írtam le, hogy vágyok valakire, aki a társam lehetne. De pl én felmentem egy rövid időre a tinderre, és ott mindenki hidegen hagyott. Egyszerűen az online társkeresés nekem teljesen személytelen és nincs is kedvem hozzá. Személyesebb nem igazán találkozom olyanokkal, akik lehetne bármi. Élem az életem, és minden tök jó, ki vagyok bekulve magammal, nem azért akarok valakit, hogy majd ő kitoltson valamilyen űrt stb. De mégis bennem van valamiféle hiányérzet, és olyan jó lenne egy hozzám illő társ, de valahogy egyáltalán senki esélyes nincs most a környezetemben. Mondják, hogy nem kell erőltetni majd jön magától, ne gorcsoljek rá. Nem gorcsolok, de eddig még nem volt velem kb olyan, hogy nem tettem semmit és uu egyszer csak jött valaki. Úgyhogy csak vagyok, várok nyitottan hátha jön valaki, nem görcsölök rajta, mert van elég más dolgom, ami lefoglalt szerencsére és nincs energiám ezen pörögni. De őszintén nem tudom, hogy tényleg jobb-e az, hogy várok hogy majd jön magától, minthogy teszek is érte. Lehet 1 év múlva is ugyanigy leszünk, de lehet már év végére lesz valakink. Elég rossz ez a bizonytalanság, de legalább bármi megtörténhet. Addig is, kitartást nekünk! :)

2023. szept. 21. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!