Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te, mint 30 feletti(vagy körüli) férfi, melyik szép nővel jönnél össze?
Hármat szabad? :)
Akkor 26,29,31.
33/f
4. Nem tudom te melyik bolygón élsz. Én szexeltem az utóbbi 1 évben 19 évessel és 37 évessel is, illetve életemben már elég sok 35-40 évessel (akiknek volt gyereke és akiknek nem, mindkét típussal) és 19-23 évessel, de teljesen más kategóriák testre. Akkor is, ha az idősebb jól tartja magát.
A férfiak legalább annyira látják szebbnek a fiatalabbat, mint amennyire a nők szebbnek látják a magasabb férfiakat. A 20 éves nő olyan a férfiak szemében, mint a 190 cm magas férfi a nők szemében, a 40 éves nő pedig olyan, mint egy 170 cm magas. (Minden más tulajdonságot félretéve most az összehasonlítás kedvéért.)
"Nem tudom te melyik bolygón élsz. Én szexeltem az utóbbi 1 évben 19 évessel és 37 évessel is, illetve életemben már elég sok 35-40 évessel (akiknek volt gyereke és akiknek nem, mindkét típussal) és 19-23 évessel, de teljesen más kategóriák testre. Akkor is, ha az idősebb jól tartja magát."
nem tudom, sikerült-e elolvasni, amit írtam: az első nyolc
szóval a 35 évesek és a 40 évesek már nem tartoznak ide
amúgy meg ja, nem mindegy, hogy kinek mennyi szoli szottyasztotta a bőrét
6. Nagyon sok férfi egyszerűen csak meg akar felelni a társadalmi elvárásoknak és nem vallaná be, hogy bejönnek neki a fiatal nők. Még online sem, mert az anonimitás ellenére az emberek itt is állandóan meg akarnak felelni egymásnak.
Illetve nagyon sok férfi egyszerűen nem is néz ki elég jól ahhoz, hogy legyen esélye akár csak 10-15 évvel fiatalabb nőknél is és fejben már alkalmazkodott ehhez a szituációhoz, ezért nem is hajt rájuk, kizárta úgymond őket. (De azok a nők előbb zárták ki őt.) Mint ahogy a legtöbben nem hajtanának rá egy szupermodellre sem, mert egyszerűen már rég letettek róluk és rájöttek, hogy ők nem szoktak tetszeni a szupermodelleknek.
7. Az első nyolc az az összes. Nyolc válaszlehetőség van összesen a kérdésre adott válaszok között. Szóval ezt te nézted be. Számold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!