Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te, mint 30 feletti(vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te, mint 30 feletti(vagy körüli) férfi, melyik szép nővel jönnél össze?

Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 09:15
A kérdező szavazást indított:
17 évessel
19 évessel
23 évessel
26 évessel
29 évessel
31 évessel
35 évessel
40 évessel
26 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hármat szabad? :)

Akkor 26,29,31.

33/f

2023. szept. 18. 09:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább 4-5 évvel fiatalabbal.
2023. szept. 18. 10:20
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
29 éves vagyok. 19-23 évessel.
2023. szept. 18. 10:38
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
mivel testileg az első nyolc opció nyugodtan vehető egy kategóriának, leginkább az dönt, hogy te magad milyen életszakaszban jársz, valamint hány gyerekben gondolkozol és mikor.
2023. szept. 18. 11:52
 5/13 anonim ***** válasza:
38%

4. Nem tudom te melyik bolygón élsz. Én szexeltem az utóbbi 1 évben 19 évessel és 37 évessel is, illetve életemben már elég sok 35-40 évessel (akiknek volt gyereke és akiknek nem, mindkét típussal) és 19-23 évessel, de teljesen más kategóriák testre. Akkor is, ha az idősebb jól tartja magát.

A férfiak legalább annyira látják szebbnek a fiatalabbat, mint amennyire a nők szebbnek látják a magasabb férfiakat. A 20 éves nő olyan a férfiak szemében, mint a 190 cm magas férfi a nők szemében, a 40 éves nő pedig olyan, mint egy 170 cm magas. (Minden más tulajdonságot félretéve most az összehasonlítás kedvéért.)

2023. szept. 18. 14:02
 6/13 A kérdező kommentje:
5ös, csak te láttad ezt, ne vetítsd ki másokra, hisz látod az eredményeket, a férfiak közül majdnem mind, máshogy gondolkozik, mint te! Attól, hogy te szívesebben szexelsz 19 évessel, a többség nem őt választja. Sőt, 19 évesre egy ment, meg 17 évesre is csak egy. Nem mindenki vágyik tiniteste, ahogy látom a többség fiatal nőt akar, vagy korabelit.
2023. szept. 18. 17:33
 7/13 anonim ***** válasza:

"Nem tudom te melyik bolygón élsz. Én szexeltem az utóbbi 1 évben 19 évessel és 37 évessel is, illetve életemben már elég sok 35-40 évessel (akiknek volt gyereke és akiknek nem, mindkét típussal) és 19-23 évessel, de teljesen más kategóriák testre. Akkor is, ha az idősebb jól tartja magát."

nem tudom, sikerült-e elolvasni, amit írtam: az első nyolc

szóval a 35 évesek és a 40 évesek már nem tartoznak ide

amúgy meg ja, nem mindegy, hogy kinek mennyi szoli szottyasztotta a bőrét

2023. szept. 18. 21:11
 8/13 anonim ***** válasza:

6. Nagyon sok férfi egyszerűen csak meg akar felelni a társadalmi elvárásoknak és nem vallaná be, hogy bejönnek neki a fiatal nők. Még online sem, mert az anonimitás ellenére az emberek itt is állandóan meg akarnak felelni egymásnak.

Illetve nagyon sok férfi egyszerűen nem is néz ki elég jól ahhoz, hogy legyen esélye akár csak 10-15 évvel fiatalabb nőknél is és fejben már alkalmazkodott ehhez a szituációhoz, ezért nem is hajt rájuk, kizárta úgymond őket. (De azok a nők előbb zárták ki őt.) Mint ahogy a legtöbben nem hajtanának rá egy szupermodellre sem, mert egyszerűen már rég letettek róluk és rájöttek, hogy ők nem szoktak tetszeni a szupermodelleknek.

7. Az első nyolc az az összes. Nyolc válaszlehetőség van összesen a kérdésre adott válaszok között. Szóval ezt te nézted be. Számold meg.

2023. szept. 18. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
6. Még egy: Megnézném hány szavazó volt valóban férfi. Biztos nem az összes. Én is szoktam szavazni férfiként olyan szavazásokon, ahol a nőket kérdezik meg. Más is szokott. Kár hazudni erről, hogy nem.
2023. szept. 18. 22:24
 10/13 anonim ***** válasza:
19 -23 ha vmi megfog benne. 30f
2023. szept. 19. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!