Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te, mint 30 feletti(vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te, mint 30 feletti(vagy körüli) férfi, melyik szép nővel jönnél össze?

Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 09:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogy tényleg férfiak szavaznak-e, és tényleg abban a korosztályban-e, amit kértem.

Viszont az egyszerűen nevetséges érvelés, hogy anoniman egy senkit sem érdeklő oldalon is hazudnának, ha nem úgy gondolják, ahogy te, valami nagyon el lehet szállva, ha így gondolod..

Én sem randiznék szupermodellel, általában nem tartom őket vonzónak. Szépnek igen, arányosnak igen, vonzónak nem.

2023. szept. 19. 02:13
 12/13 anonim ***** válasza:

11. De, az emberekben ott van ez az ösztön mindenhol, hogy megfeleljenek másoknak. Te vagy a vak, ha ezt nem látod mindenhol, a való életben, de itt is. Az emberekben iszonyatosan erős a vágy arra, hogy elfogadják őket és hogy ne lógjanak ki a sorból. Ehhez simán napi szinten folyamatosan és sokszor megjátsszák magukat.

Ez a másik is ugyanúgy ott van ösztönszinten az emberekben, hogy azok az emberek "nem tetszenek nekik", akiket elérhetetlennek tartanak saját maguk számára. Én is tudom, hogy nekem sem "tetszenek" a szupermodellek, de tudom, hogy azért nem, mert az agyam "kidobja" őket, mert tudom úgysincs esélyem náluk.

Egyszerűen tudni, hogy működik az emberi elme és gondolkodás általában és nem azt képzelni, hogy én ez alól valami szuper kivétel vagyok.

2023. szept. 19. 05:36
 13/13 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz. Én például világ életemben különleges szép voltam(tényleg), rengeteg férfi szólított meg, néha még most is, és elérhettem volna férfi modelleket is, csak.. és ugye ott a csak. Nem kellettek, mert szép szép, de nem volt meg bennük valami(ami a kevésbé helyesekben is ritkán van), nagyon kevés embert találok vonzónak, és ebbe beleesik a 35 éves szűz kémiatanárom egyetemen, egy sovány alacsony parkolóőr, egy 120 kilós 10 évvel idősebb fickó, meg a kis görnyedhátú kocka(még a pénztelen időkből), illetve egy izmos kopasz hapsi is, pedig amúgy nem találom szépnek a hajtalanokat, sőt, a férfi mégis vonzott.

Magának kevés ember hazudik, ezért jók az anonim kérdőívek. Túlgondolod ezt a dolgot, plusz az emberek jórésze pont az egyediségre és önelfogadásra hajt vagy 10 éve. Még ha 20 évvel ezelőtt beszélgetnénk csak-csak, de manapság.. csak nézz meg egy bdsm oldalt, fél Magyarország rajta van(és erős többségben a férfiak;). Tehát ha nők még nem is nagyon képesek ilyen "szabadon" gondolkozni, férfiak mindenképp ismerik és bevallják maguknak, mire vágynak. ANONIMAN!

Egyébként tök jó lenne, ha lenne ilyen kutatás, ahol valóban férfiak reagálnak, mert így nem lehet lecsekkolni.

Ma mondjuk elment előttem egy pár, ahol a férfi 175 centi, izmos, favágó szakállas volt, a nő meg 15 centivel több és vagy 100 kg, és arról veszekedtek, hogy a pasi eldugja a salátáját és szemét kajákat hoz haza, hogy hízlalja a nőt, amiből neki elege van. Szóval jó sokfajta ember van, és már nyilvánosan is megélik a fétiseik/szexuális érdeklődésüket vállalják, gondolod, hogy akkor pont az agegapre gerjedők hazudnának?

2023. szept. 19. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!