Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a férfi aki nem képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi aki nem képes rossz lenni olykor a nők szemében nem férfi?

Figyelt kérdés
Tehát aki mindig jó, sosem verekszik, sosem szól be, sosem ver ár mást, nem csinál másból poént, nem faszagyerekeskedik.
2023. szept. 15. 20:49
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
86%

Én a felsoroltak egyikét sem csinálom soha, mégis 8 lánnyal voltam eddig, abból 4 kapcsolat.

22F

2023. szept. 15. 20:56
 2/41 anonim ***** válasza:
90%
Ajaj, én pont erre nevelem pedig a kisfiamat. El is dugom gyorsan, a fiatalkori képeimet:D
2023. szept. 15. 21:04
 3/41 anonim ***** válasza:
31%
Lesz sok olyan nő aki számára ez "unalmas" Őket hagyd, ha rólad szól a kérdés. Viszont vannak bőven olyan nők is, akik irtóznak a balhés alakoktól. Náluk nagy sikered lehet, ha jól csinálod. Emberismeret kell hozzá főleg, mert egyénfüggő az egész.
2023. szept. 15. 21:06
 4/41 anonim ***** válasza:
32%

sajnos azt vettem észre, hogy igen

Egyszer több év tűrés után kiabáltam az exemmel, azonnal elkezdett szobalányként viselkedve kiszolgálni. Megrémültem, hogy mi ez a váltás. Kérdem tőle, mi ez? Azt mondja, fél. Na, mondom, fasza, olyan nem volt, hogy normális, a köcsögből átment szolgává, én meg tudtam magamról, hogy nem vagyok köcsög, nem tudok olyan kiabálós lenni, mint ő volt (és maradt) mindig is, és én voltam akkor 10 perc erejéig, ezért minden vissza fog állni a régibe, ha elpuhulok. És így is történt. Soha többé nem emeltem fel a szavam, és újra toxikussá vált. Pedig nem azt vártam, hogy szobalány legyen, csak legyen normális. Ez sosem jött el

üdv

puhapöcsű férfiú

2023. szept. 15. 21:08
 5/41 anonim ***** válasza:
89%

Nem hát! Csak az aki köpköd, tragarkodik, iszik, verekszik, a nőt is véresre veri, aztán leköpi, aztán jól megbssza, és persze többet van börtönben mint szabadlábon. Igen, csak ez a férfi. Hogyne.

Ha mind ilyen lenne, akkor tuti inkább leszbi lennék.

2023. szept. 15. 21:08
 6/41 anonim ***** válasza:
10%
5-ös ez érdekes felvetés. Nekem is feltünt már bizonyos embereknél, hogy nincs náluk egyenlőség, vagy középút. Vagy neked kell keményen kontroll alatt tartanod, vagy a fejedre nő, ha kicsit is elpuhulsz. És akkor ő fog egyre pofátlanabb, sőt parancsolgatóbb lenni.
2023. szept. 15. 21:12
 7/41 anonim ***** válasza:
23%
A bűnözők közül sok van, aki mellett királynő vagy. Még akkor is, ha egy forintja sincs.
2023. szept. 15. 21:14
 8/41 anonim ***** válasza:
20%

A jó es rossz fiu nem arrol szól hogy van a könyvmoj es a bűnöző.

Hanem van a töketlen mulya nyomi meg a tökös rátermett vagány kockáztató.

2023. szept. 15. 21:34
 9/41 anonim ***** válasza:
23%
Ismerek ilyen férfiakat. Jellemzően 20 felett is szüzek, esetleg 1-1 rövid kapcsolatuk volt.
2023. szept. 15. 21:40
 10/41 A kérdező kommentje:

10

Igen. Én is ezt figyeltem meg. Valamiért velük nem működik a kémia a nők részéről.

Ellenben a köcsögöknek mindig kerül nő bőven akivel megvan a kémia.

Magyarán nagyobb a kereslet nők részéről a köcsögökre mint rendes férfiakra.

2023. szept. 15. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!