Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a proli férfi a nők szemében, külsőre-belsőre?
Sörhasú, integetőhájas, nyakszőrös fazon, akinek a fő tápláléka a sör, a kotyogós és a cigaretta, a ruhái nagy része szakadt és retkes, tangapapucsban megy az utcára, a feje teteje kopaszodik és a trikója vonalát követő leégés látszik az olcsó, sablontetoválásokkal borított testén.
Füttyög a nők után, qrvaanyázik az utcán hangosan és úgy köhög, mint akihez papot kell hívni.
Akin látszik hogy buta. Pont ma találkoztam egy ilyen ismerősömmel. Próbál adni magára, mindig nagy márkajelzéses pólót hord, alatta kivillan az arany lánc, drága óra a kezén, a fején áll a wax. Nekem már ezek ilyen gyanús jelek, hogy valamit nagyon próbál kompenzálni. És igen, a tekintete annyira bamba szegénynek hogy azon semmi nem segít. Ha meg elkezd még beszélni is akkor vége van, menthetetlenül lebukik hogy egy buta proli.
Számomra a klasszik káromkodós-sörözgetős arcok ebből a szempontból kevésbé "prolisak" mint az ilyen újgazdag (újközéposztálybeli) formák akik kínosan próbálnak valakiknek látszani, de egyszerűen nem megy nekik.
Tényleg mindenkinek más a proli. Azariah szerintem pont rohadt értelmes srác, nagyon jó dalokat ír. A hangja jó, a szövegei érdekesek, a dallamok fülbemászóak, és szemtelenül fiatal is még. A többi felsorolt celebbel egyetértek, de őt szerintem a toi-toi-s balhé meg a külseje miatt sokan alalpból elkönyvelték buta hülyegyereknek, pedig nekem nagyon nem annak tűnik.
De persze mindenkinek joga van a saját véleményéhez, csak ő már ebből a szempontból az új magyar Bieber, menő utálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!