Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan nővel akinek van egy gyereke , el akar válni de a férje fenyegeti?
Gyk-s nők: Mindenkinek joga van az elvárásaihoz és ahhoz, hogy olyan emberrel jöjjön össze, akivel akar.
Gyk-s nők, ha egy férfi nem akar összejönni egy felelőtlen nővel: Lepontozzák.
Ez oszt' igen!
De nem csendesül le soha.
Senkim nincs, mégis fenyeget hogy megveri , adjam meg a számát. Akkor ha egy laza kapcsolatom lenne ő utána abból is baj lenne. Szoknyát nem hordhatok, nem lehet pénzem( elveszi) marha egyszerű így megszabadulni egy bolondtól, szüleim nincsenek.
Nanet hívtam de olyanokat mondanak hogy ne aggódjak, ne féljek, adjam csak be a válást.
Hogy eltesz lábalól azt nem kalkulálják bele.
Családsegítő? Rendorseg?
Legvégső esetben veresd meg valakivel. Inkább neki légyen baja, mint nektek.
Első és második válaszoló!
Úgy gondoljátok hogy felelőtlenül szültem egy szemét embernek gyereket?
Nem ilyen volt amikor megismertem körbeugrált, udvarolt, verseket írt nekem. Amikor már elértem a várandósságom azt az idejét hogy nem lehet már abortusz, pontosan akkor változott meg. De akkor még csak munka után járt ide oda sosem láttam csak este. A gyerekkel egyedül voltam egyedül éjszakáztam. Egy éves volt a lányom amikor először nekem jött. Ott már kiéleződött hogy én gyesen voltam ő meg a dolgozó apuka . Aztán évekig azt mondta ne dolgozzak, később pedig már ordított ha vissza akartam menni dolgozni. Most meg úgy csinálja a dolgokat hogy amikor kell valami fontos dolog beiskolázás, vagy ennivaló a lányomnak, vagy ruha , akkor én fizetem mivel dugdossa a pénzét 4-5 kártyán, vállalkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!