Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fenyegetni próbál? Vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenyegetni próbál? Vagy mit akar ezzel elérni?

Figyelt kérdés
Valakivel kezdett alakulni valami, az elején komolyan vett, majd elkezdett viccelni olyanokkal, hogy egyes ismerőseimet meg kéne dugni. Az elején viccnek vettem, mikor 2-3 x elmondta, de mikor állandóan erről beszélt felhúzódtam. Emiatt idiótának tartott, hogy ezeken felhúzódtam állítólag. Meg szerettem volna vele élőben beszélni a dolgokat, de ő benyőgte, hogy a ő már nem szeretne semmi komolyat (a kiakadásom miatt valószínűleg), és ő csak akkor találkozik velem, hogyha megdughat.

2019. jún. 18. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hű. És te még szóba állsz ezzel a gantlmannal?
2019. jún. 18. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Ez itt a felnőtt párkapcsolat kategória.

Ha eléggé felnőtt lennel akkor hagynád a pi... és nem kérnél itt tanácsot.

Ez nem fenyegetőzés csak végigmenne a barátnőiden és elvárta volna hogy te fűzd be neki.

Az ilyen embert hagyni kell mert az se kizárt h az első sex randi utan a második randi a nemi beteg gondozó ban lesz

2019. jún. 18. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy barom, hagyd,ne is keresd többet.

Az az idióta, aki nem akad ki, ha a pasi, akivel ismerkedik azt sorolja, kiket szeretne megdugni neki... És csak akkor találkozik, ha megdughat?

Hát ne is haragudj, de ha te ezek után még egy pillanatig is agyalsz a miérteken, megérdemled a sorsod. De ha egy kis eszed és önbecsülésed van, még a számát is kitörlöd.

2019. jún. 18. 13:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Nem is foglalkozok vele többet eznetúl
2019. jún. 18. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy barom, és nem viccből mondta ezeket, hanem teljesen komolyan gondolta. Hagyd a fenébe, ilyen emberrel nem érdemes még szóba sem állni.
2019. jún. 18. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor találkozik veled, ha megdughat?? WTF??

Megírtam volna válaszként, hogy majd keresni fogom, ha dugni akarok vele. Aztán tiltom mindenhol.

2019. jún. 18. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
"ő csak akkor találkozik velem, hogyha megdughat" micsoda fantasztikus ajánlat, lol. Amúgy meg: TILTANI pcsába.
2019. jún. 18. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

"elkezdett viccelni olyanokkal, hogy egyes ismerőseimet meg kéne dugni." - - - ebben mi a fenyegetés?!

Ez nem fenyegetés, hanem szimpla tahóság. Hülye vagy, ha csak egy ilyen kijelentése után szóba állsz a fazonnal. Ez viccnek is rossz.

2019. jún. 18. 13:47
 9/9 Szergej55 ***** válasza:
0%
Csak egyet hadd kérdezzek: ilyeneket honnan tudtok összeszedni? Ja, még egy: hogy a fenébe nem hagytad ott a második ilyen mondata után?
2019. jún. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!