Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám kitapogatózni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kitapogatózni, hogy kedvel-e?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel megismerkedtem neten, tőlem 10 évvel idősebb, online szoktunk is játszani, szoktunk írogatni.

Mostanában elég sokat szoktunk beszélgetni csoportos hívásban.

Megkedveltem és szeretném kitapintani hogy ez kölcsönös lehet-e, ahhoz hogy egy randi összejöhessen.

Egyelőre ez történt:

Szokott írni hogy jó reggelt vagy jó éjszakát, bár nem mindig, hosszasabban elköszön, ha programom van akkor mindig ír valami kedves üzenetet, hogy jól érezzem magam.

Mindig szokott írni ha fent van és játszik (de akkor sose kettesben mert ez egy több emberes csapat játék), volt olyan játék amit miattam megvett, de sok barátja játszik vele.

Igazából játék közben is valamikor írogatunk, volt hogy kérdezősködött rólam, de néha a viselkedéséből úgy veszem le hogy csak simán jól elvan velem, mert több lánnyal is szokott játszani.

Ha elmegyek mert dolgom van, írja hogy kár hogy elmegyek.

Így kb ennyi történt eddig.

2023. szept. 19. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Megkérdezhetem hogy ez milyen játék? Én wowozok de valahogy csak pasi klántársaim vannak.

Amúgy abból amit leírtál, szerintem bejössz neki, max nem mer kezdeményezni egy 10évvel fiatalabbnál… esetleg senkinél, kockáknál nem ritka.

2023. szept. 19. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el egy gamer eseményre. Neten felesleges belelátni bármit míg nincs személyes ismeretség.
2023. szept. 19. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Szociálisan rendkívül fejlett gamer-eknél direkt is nyugodtan rákérdezhetsz tapogatózás nélkül.
2023. szept. 19. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Azert nem kezdemenyez tobbet, mert tul fiatal vagy hozza. Ezen te nem fogsz tudni valtoztatni.
2023. szept. 19. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
10év az nem “túl fiatal” beszélsz marhaságokat.
2023. szept. 19. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ő nem akar tőled semmit, szinte biztos (90%), hogy már máshol is beszélnétek, ismerkednétek, sőt lehet randiznátok ha kellenél neki.
2023. szept. 19. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
mivel játszotok? csak kíváncsiság :)
2023. szept. 19. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!