Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok akiknek bejönnek az ázsiai lányok (kínai, vietnámi, stb.) mi tetszik bennük?
10
én vagyok a 6-os
a válaszom triggerelte a magyarokat meg a nővédőket
bezzeg amikor nők gondolkodás nélkül bemondják h a magyar pali SEMMIT se érnek, de bezzeg a külföldiek (értsd: nyugatiak) akkor meg még mi szégyelljük magukat h nem tudunk m egfelelni a JOGOSAN magas elvárásoknak?
10-es vagyok.
Igen.
Sajnos ez a terjedő hozzállás uralkodott el Amerikában is amire most született egy új fogalom.
Passport bros.
Annyira elegük lett az amerikai nők hatalmas elvárásaikból és hogy a legtöbb 10/10 esnek képzeli magát komoly súlyproblémával és sok sminkkel, "én megérdemlem" címszóval hogy inkább már Kolumbiában, Brazíliában, Vietnamban és Thaiföldön keresnek maguknak életre való társat.
Lehet egyesek visszaélnek a hatalmas anyagi különbségekkel, de ha mellette meg is becsülik őket mint ahogy ezek a nők is megbecsülik ezeket a férfiakat és nem tolerálják. 30/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!