Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez amit csinal??Mire jo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez amit csinal??Mire jo ez?Miert nem hagy beken vegleg?

Figyelt kérdés

4.randi..tok jol erezzuk magunkat..es megtortent, aminek meg kellett történnie...nos kisse illuminalt allapotban voltam, ezert rosszul erintett, es megis jegyeztem, hogy kb 3 perc után ő vegzett is..40 eves ferfirol beszelunk.Masnap haza hozott, es megjegyeztem nem muszaj illembol keresnie..Igazandibol igy is tett 😀 bacta a csoromet..ezert rairtam, hogy most mi a gondja..kozolte, hogy a stilus amit kepviseltem, neki ezt nem kell elviselnie..probaltam elnezest kerni, nem igazan fogadta..rahagytam.Eltelt egy het kb..es jott az ertesites, hogy egy posztom ala kommentelt..ment ra valasz, szo szot kovetett, egy like a napomra, es eltunt ismet x napra..nem kerestem..majd ram irt, de csak kb mint egy haverra..(hozzateszem az aktus elott napi szinten beszelgettunk.)irtam, h hianyoznak ezek, o meg kerulte erre a valaszt.Ezek utan leraztam, x nap, egy fb csoportban kommentem ala kommentelt, nem reagaltam.Masnap ujabb like a napomra, nem reagaltam.. ismét eltelt x nap, becenev valtoztatas messengeren..rakerdeztem, hogy unatkozik?Kozolte nem..nem foglalkoztam vele tovabb..

Miert csinalja ezt?

2023. szept. 18. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Érezte, hogy gáz 3 perc alatt ejakulálni.

Meg aztán az is lehet, hogy nem voltál olyan jó neki az ágyban. Randi meg chatelés ide vagy oda...

2023. szept. 18. 18:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszi csődöt mondott neked az ágyban. Minden jo öreg tapasztalt pr.sti tudja hogy a pasikat dicsergetni kell es jatszani az orgazmust azzal lesznek csak visszajáró vendégek.

Az őszinteség nem jön be nekik.

Az olyanok kellenek akik 2 perc alatt sikongatva vannak csúcson🤣

2023. szept. 18. 18:20
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem voltam jo..hat nem tudom..nem ugy vettem eszre..😀

De oke, hogy megsertodott..de ha nem kellek mar, minek ez a csikicsuki jatek amiket csinal?mi ertelme?

2023. szept. 18. 18:24
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

De értetlen vagy.

Azt hiszi sz.r neked az ágyban vele. D.gni akarna de igy nem mer.

2023. szept. 18. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
3. Félre ne értsd: jó voltál a kielégülés pillanatáig. Általában addig a férfiak nem szoktak panaszkodni, mivel a khm... kiürüléssel vannak elfoglalva. De utána azért mi értékeljük ám az aktust :) És bizony vannak jobbak-rosszabbak., mint ahogy bármi mással is így van ez.
2023. szept. 18. 18:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Miert lennek eretlen?? Mikor elnezest kértem, elég egyértelmű volt, h talalkoznek meg vele..plusz irtam hianyzik ami volt..😀 te nem ertelmezted amit irtam
2023. szept. 18. 18:27
 7/12 A kérdező kommentje:
5. Okeee..hat idom nem volt semmit beleadni, csak gyorsan megtortent reszerol, es ennyi...nekem sem volt egy Isten kiraly, de tok jo lett volna egy olyan menetet produkalni ezutan, hogy megmutassam mire vagyok képes..es nem bizonygataskepp, csak nem lett volna rossz nekem se egy kis orgazmus 😀 egyébként meg ha megis azt a következtetést vonta le, h rossz voltam, miert jelzi néha, hogy él még?
2023. szept. 18. 18:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Azert amit 4.ben írtam
2023. szept. 18. 18:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenre nem is pazarolnám az időm.
2023. szept. 18. 19:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
De vaksi vagy… csak üriteni kellettél… igen, arra a 3 percre. Aztán még ha nagyon kanos rádlikeol párat hátha összejön még egy ürités.
2023. szept. 19. 09:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!