Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok vele, vagy eljátszotta már a lehetőségét?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem 2 évvel ezelőtt egy férfival, aki lepattintott, arra hivatkozva, hogy még nincs túl az eddigi csalódásain. Eddig nsm is beszéltünk, viszont pár napja újra felkeresett és elhívott találkozni. Persze azt mondta, csak beszélgetni, hogy kivel mi történt eddig. Érdemes ebbe újra belemenni, vagy csak sorba állok egy újabb pofonért?2023. szept. 14. 20:53
2/4 anonim válasza:
Álomcsaj kibaszta, jó leszel te is.
3/4 anonim válasza:
Anno összejött egy nálad jobb nővel, téged meg talonba tett, hogy ha ló nem lesz majd a szamár is jó lesz.
4/4 anonim válasza:
Én elmennék. Ha elmeséli, hogy az elmúlt 2 évben volt kapcsolata, tehát nem csak szex, akkor tényleg kuka, mert csak azért keresett meg, mert nem volt más. De ha nem volt kapcsolat és tényleg a csalódáskkat dklgozta fel és nem ment bele semmibe, akkor mehet az ismerkedés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!