Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok valakivel a Badooról?
Figyelt kérdés
Ha igen hova mennétek? Régen nem randiztam már. Nem is volt igazi randim. Hogy kell elkezdeni egy beszélgetést? Mik a szabályok?2022. okt. 14. 13:12
1/21 anonim válasza:
Én valahogy úgy szoktam kezdeni, hogy "Szia, krumplit és tojást reggeliztem. Te is szereted a pandákat?"
*szarkazmus off*
Nincsenek szabályok. Olyan helyre mennék, ahol ő is jól érezné magát. Ha a hosszú sétákat szereti, akkor sétálnék vele, ha inkább a beülős 1 órás kávézós randit szereti, akkor beülnék vele valami szép helyre.
2/21 anonim válasza:
Ha szimpatikus az illető, akkor miért ne.
Azt mondják, hogy nem szabad görcsölni a beszélgetéssel.
3/21 anonim válasza:
Én a munkahelyemre beszéltem meg a csajjal. Gerincre vágtam az irodában, aztán szia. A Badoo, Tinder, stb. csak erre jó.
4/21 A kérdező kommentje:
3 aki hagyja magát csak azt lehet megdugni. Én nem fekszem le senkivel fél-1évig,ha kibírja ,akkor ok,ha nem annyit is ér.
2022. okt. 14. 13:19
5/21 anonim válasza:
Badoon rengeteg a kamus, nekem már több randim is volt, amire nem jöttek el.
6/21 anonim válasza:
5 vagyok. Nem azt mondom, h nincs olyan aki nem adja be a derekát. De sokszor már a nők is egyből így ismerkednek. Tudod hány férjezett, kisgyerekes anyuci van fent? Meg amit vki írt, sok el sem jön a randira.
7/21 A kérdező kommentje:
6és tudod hány foglalt pasi van fent? Ti is csak a dugásra mentek,úgyhogy ne legyêl felháborodva,hogy mi is!!!
2022. okt. 14. 13:30
8/21 anonim válasza:
Én nagyon sokat ismerkedtem a badoorol.
Van onnan nagyon jó barátom is , alakult onnan 2 kapcsolatom is, voltak kalandjaim is.
Nekem a badoo pozitív minden szempontból.
29/N
9/21 anonim válasza:
6-os vagyok. Egyáltalán nem vagyok felháborodva. Nekem ha épp szex kell, Tinderen, Badoon keresek, mert ott akad bőven. Tudom, h a pasikkal is gáz van. Nem kell elmagyaráznod.
10/21 anonim válasza:
Badooról ismertük meg egymást a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!