Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti találkoznátok olyannal aki napok múlva válaszol csak arra hogy akar-e találkozni veletek?
Figyelt kérdés
Találkoztunk már korábban, de nekem ebből az jön le hogy talonba lettem téve. Viszont lenne egy másik fiú aki szintén elhívott, vele még nem találkoztam, mivel nem akartam egyszerre csak eggyel.
Ti mit csinálnátok?
2023. aug. 2. 11:06
A kérdező szavazást indított:
Régi fiú
Új fiú
Egyik sem
22 szavazat
2/8 anonim válasza:
Aki napok múlva válaszol csak, azt nem érdekled annyira. Nem is vesztegetnék rá több időt, találkozz olyannal, akinek fontos vagy és időben válaszol.
3/8 anonim válasza:
Fontos szerintem tudni a hátterét a dolognak, van olyan hogy nem tud válaszolni pár napig valaki, mindenkivel előfordult már szerintem
4/8 A kérdező kommentje:
Társkeresőn volt online ez idő alatt.
2023. aug. 2. 11:35
5/8 anonim válasza:
Akkor természetesen az új fiú a jó döntés. hajrá!
6/8 anonim válasza:
Hát ha nem taliztatok volna már azt mondtam volna, hogy ne az új fiút, de így... szerintem is hanyagold ezt a srácot.
7/8 anonim válasza:
Ugyanmár, 3-as! Nem tud írni egy férfi napokig egyetlen sort sem a nőnek a kis ujjaival a telefonján, ami egész nap jóformán a kezében van. :D Régen a háborúból kézzel írták a leveleket, most meg a pasi, akit állítólag érdekel a csaj nem képes írni egy sort a telefonján. Ja, mesélj még.
8/8 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom ha akarok valakivel találkozni ha munkából nem is tudok írni, de este biztos írok hogy szeretnék vagy most nem jó, vagy bármit. De mivel társkeresőzni volt ideje, így meg még egyértelműbb. 😄
Csak megerősítésért tettem fel a kérdést.
2023. aug. 2. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!