Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezelitek, ha ghostolnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek, ha ghostolnak?

Figyelt kérdés

Fél év randizás után ghostoltak. Borzasztóan megalázva érzem magamat.

Felváltva dúl bennem a düh és a szomorúság, hogy hol ronthattam el, amiért így jártam.

Sose jártam még így, eddig mindig normális kapcsolataim, randi partnereim voltak, akikkel értelmesen lehetett le lehetett kommunikálni.

Egyszerűen nem értem. Egyik nap még a találkozót beszéljük, másik nap meg se nyitja, majd eltűnik.

Egyébként nem írtam neki azóta, látom, hogy elérhető más közösségi felületeken és csak engem ignorál…

2023. szept. 14. 07:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Azert fel ev alatt mar ki kellett volna ismerned valamennyire. Ennek a feregagatartasnak tuti volt elojele, legfeljebb nem ismerted fel. Kar mert akkor tanulhattal volna belole.
2023. szept. 14. 09:07
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Én biztos megírnám, mekkora seggfejnek gondolom, és utána tiltanám a fenébe.

Lehet, hogy az erős ember szó nélkül tilt, de én még ezt az elégtételt azért megadnám magamnak.

2023. szept. 14. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Ilyen szerintem mindenkivel történik. Én tudod hogyan kezelem? Azt mondom magamban, hogy "ez van", és élem tovább az életem.
2023. szept. 14. 10:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Megírom neki hogy gerinctelen patkány
2023. szept. 14. 11:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Édes istenem, írsz neki, nem válaszol, de látod, hogy más felületen aktív, biztos csak téged ignorál??

Hívd fel, vagy beszélj vele személyesen az isten szerelmére. Ha nem nyit ajtót és nem veszi fel a telefont/hív vissza, na majd akkor kiálts ghostingot.

Akármi történhetett, te meg fél év randizás után csak üzenetekben vagy képes kommunikálni?

2023. szept. 14. 12:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez csak romlani fog, amilyenek manapság a közállapotok, meg a másikhoz való hozzáállás. Totál egocentrikusság, zéró empátia, nem csoda hogy terjednek ezek az ártalmas tendenciák. Egyébként van lentebb is a ghostingnál! Szóval van az a helyzet, amikor a másik fél annyira sunyi és gerinctelen, hogy még ghostingolni se mer, hiszen ő olyan áldott jó ember hogy ő nem tenne olyat. Ehelyett a tudtod nélkül elkezd kivonulni a kapcsolatból, kamu semmitmondó alibizések, te meg kapod a hiányérzetet, a lehúzást, meg hogy kettő helyett viszed az energiát a "kapcsolatba". Szóval gerinc nincs szakítani, se ghostinghoz, inkább így eléri hogy neked legyen eleged, így az ő lelkiismerete is tiszta maradhat hogy te voltál a hibás mindenért.

A ghosting nem kellemes és eléggé be lehet kattani tőle főleg az elsőnél. De ez a slow fades alantas praktika amit fentebb vázoltam, a bizonytalansággal és önváddal, fölös idő és energiapazarlással, az még ennél is rosszabb. Azért osztottam meg, mert jó tudni milyen alja trendek mennek manapság, és nem árt időben felismerni.

2023. szept. 14. 16:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat duhito de en az ilyeneket szo nelkul le szoktam tiltani
2023. szept. 15. 00:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!