Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezelitek, ha ghostolnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek, ha ghostolnak?

Figyelt kérdés

Fél év randizás után ghostoltak. Borzasztóan megalázva érzem magamat.

Felváltva dúl bennem a düh és a szomorúság, hogy hol ronthattam el, amiért így jártam.

Sose jártam még így, eddig mindig normális kapcsolataim, randi partnereim voltak, akikkel értelmesen lehetett le lehetett kommunikálni.

Egyszerűen nem értem. Egyik nap még a találkozót beszéljük, másik nap meg se nyitja, majd eltűnik.

Egyébként nem írtam neki azóta, látom, hogy elérhető más közösségi felületeken és csak engem ignorál…

2023. szept. 14. 07:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem mindenkiből dühöt vált ki, mert megalázó, bosszantó cselekedet eltünni.

"Sose jártam még így, eddig mindig normális kapcsolataim, randi partnereim voltak, akikkel értelmesen lehetett le lehetett kommunikálni." örülj neki. Látod van ilyen is.

2023. szept. 14. 07:35
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Gyáva, sunyi dolog szó nélkül lelépni.
2023. szept. 14. 07:36
 3/17 anonim ***** válasza:
28%

Fél év után még írogattok egymásnak, se telefon, se személyes találkozó?

Szálj fel a buszra mucus és menj a lakásához, csóngess be, és vége a ghostingnak.

2023. szept. 14. 08:02
 4/17 A kérdező kommentje:

De, sokszor találkoztunk személyesen.

Sőt , volt a lakásomon ő is, én is nála.

2023. szept. 14. 08:10
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Talált jobb csajt. 😅😅
2023. szept. 14. 08:14
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen ember arra sem méltó hogy gondolj rá többet.

Később am még lehet fog keresni, de én max kiröhögném és válaszra nem méltatnám a helyedben. 🙂

2023. szept. 14. 08:19
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Gyűlölöm az ilyen embereket. Borzasztóan sunyi és gyáva dolog. Nálam instant tiltásba menne mindenhol, hogy véletlenül se tudjon írni, még ha akarna se…
2023. szept. 14. 08:24
 8/17 anonim ***** válasza:
92%

Akivel semmi közúnk egymáshoz csak van mert jobb nincs az engem nem is zavar ha ghostingol. Voltaképp egy teher esik le rolam hogy nem kell felesleges kapcsolatokban lennem.

En igy kezelem

2023. szept. 14. 08:35
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Aki így lelép annyit is ér...én nem ragodnék rajta.
2023. szept. 14. 08:40
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

Mindig tudd, hogy aki így bánik veled, az nem arról árulkodik, hogy te rontottál el valamit, hanem arról, hogy ő egy alja féreg.

Ha valami nem oké, nem az a megoldás, hogy szó nélkül eltűnünk 6 hónap randizás után.

Szót nem érdemel. Le se köpném, csak tiltanám.

2023. szept. 14. 08:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!