Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan férfival aki a korábbi barátnőit bántalmazta?
Figyelt kérdés
Velem soha nem tett semmi ilyesmit, de nemrég megtudtam, hogy az előttem lévő 2 partnerével szemben erőszakos volt.tegnap 21:23
2/23 anonim válasza:
Persze, álomférfi. Nem egy lúzer nyomi, aki a tenyerén hordozna. miattam majd biztos megváltozik, és velem szembe soha nem tesz ilyet.
/sarcasm off
3/23 anonim válasza:
Velem soha nem tett semmi ilyesmit - Mióta ismered/vagytok együtt?
nemrég megtudtam - kitől?, hogyan?, elhitted?
4/23 anonim válasza:
Azonnal szalj ki a bulibol valami trukkel , az ilyen nem megbizhato
5/23 anonim válasza:
Utána járnék, igaz-e, vagy csak valaki pletykál hülyeségeket. Amennyiben igaz, szakítanék. Gondolom a korábbi barátnőit sem egyből pofozgatta...
6/23 anonim válasza:
Nem. Nem is feltétlenül azért mert félek tőle (bár nyilván..) hanem nem hiszem hogy egy ilyen "ember" érdemel szeretetet.
7/23 anonim válasza:
Nem. Ha valakivel ismerkedek, akkor komoly kapcsolat a cél, majd család stb. Egy ilyen emberre nem mernék építeni.
9/23 anonim válasza:
Biztos nem.
Tapasztalat….csak nem erőszak, hanem megcsalás.
Volt egy srác tetszett nagyon, nem tudtam hogy mindegyik nőjét megcsalta. Sőt azt sem tudtam, hogy barátnője volt😂 elmesélte, hogy az összes nőjét megcsalta eddig(6 lányt) majd megtudtam, hogy most is van nője😅😅 megszakítottam a kapcsolatot vele. Majd írt, hogy szakított vele. Nem akartam semmit már tőle. 1 hét múlva összeházasodtak😅😅😅 kutyából nem lesz szalonna ahogy előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!