Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan férfival aki a korábbi barátnőit bántalmazta?
Figyelt kérdés
Velem soha nem tett semmi ilyesmit, de nemrég megtudtam, hogy az előttem lévő 2 partnerével szemben erőszakos volt.tegnap 21:23
12/25 anonim válasza:
Így járt az a szegény romániai magyar egyetemi tanárnő is, akit a bántalmazó férfi ölt meg. Sajnos ő sem vette figyelembe, hogy a szemétláda más nőket is vert. Diploma ide vagy oda. :(
13/25 anonim válasza:
Egyébként én is valami óvatos blöffel szállnék ki a dologból, nehogy bajod essen. "Velem van a baj, nem veled", vagy valami ilyesmi...
14/25 anonim válasza:
15/25 anonim válasza:
Teljes mértékben kizárt. Te is sorra fogsz kerülni, csak idő kérdése.
16/25 anonim válasza:
Esélytelen.
Aki egyszer megtesz ilyesmit, az máskor is fog.
17/25 anonim válasza:
Jó pasi? Mert akkor bosszúból is terjedhet a bántalmazós hamis rágalmazás, miután otthagyta a nőit. Viszont ha igaz, és nem olyan hogy a nő mondjuk szétverte a lakást ő meg megfogta a nő karját hogy leállítsa, ami lila lett, hanem tényleg a férfi szeret nőt püfölni, akkor semmiképp nem jönnék vele össze.
18/25 anonim válasza:
Én beszélgetnék vele arról, amiket megtudtam, valami nyilvános helyen.
Ismerek olyan nőket, akiket én is megütnék a szakítás előtti vitában.. és ilyen férfiakat is. Nő pl, aki leköp mást.. viccelsz? Tönkreteszi a dolgait vagy megpróbálja..
Sok gusztustalan ember van nőknél is és férfiaknál is.
19/25 anonim válasza:
Persze, hogy veled soha nem tett semmit, hiszen még csak ismerkedtek...gondolod, hogy a többi barátnőjével rögtön egy pofonnal indított? Őkis eljutottak valameddig, mire kimutatta a foga fehérjét...
Hagyd, ennyit nem ér egy pasi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!