Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ne stresszeljek rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne stresszeljek rá a kapcsolat elejére?

Figyelt kérdés

Van pl most is akivel jól alakul a dolog úgy nez ki, meg komolyan is gondolja (beszéltünk erről), még csak pár hete randizunk szóval ilyen hogy szeretlek kimondása nem volt (nyilván ennyi idő után nem is várom még).

Csak van egy borzalmas tulajdonságom, kapcsolat elején úgy érzem mindig, hogy miért pont velem akarna lenni a másik, kb úgy állok hozzá hogy úgysem lesz ebből semmi (nem mutatom, csak teljesen bizonytalan vagyok belül). Igazából nagyon el tudom a sajat kedvemet rontani...

Mit lehet ezzel csinálni?

Hozzateszem ha járok valakivel egy ideje, egyáltalán nem vagyok feltekeny meg ilyen onbizalomhianyos, csak az elején van ez mindig... A masiknak persze ezt nem mutatom.

2023. szept. 8. 09:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

10. Én okoskodó! Több embert hoztam már ki a csapdájukból mint azt gondolnád. Az a baj a pszichológusokkal ha már ennyire belementünk, hogy olyan szinten sz*rnak az emberre, hogy az már vérlázító. Fizetsz, elindul az óra, jönnek a sablon szövegek, a sablon kérdések, a sablon koreográfia. Nulla, műanyag semmi az egész.

Én abban különbözöm, hogy engem a személy, még mélyebben a személyben lakó lélek érdekel. Óriási a különbség. Én képes vagyok más problémáit átélni. Nem kell elhinni, azt gondolsz amit akarsz!

Az hogy beszólogatós kis genyó vagyok, hát ezen nem igazán tudok változtatni. Az elég hogy már kb. 7 éves korom óta a lélek szintjén élek? Nem akarok én meggyőzni senkit sem, csak úgy lép mindenki a változás útjára ha belül akarja, és van egy igazi mentális vezetője. A pszichológusok nem vezetők, ők csak pénzt keresnek vele. Van akinek bejön, a többségnek nem. Nem légből kapom ezeket, a napom 80%-a a téma körül forog. Amiért kis genyó vagyok az azért van, mert mint minden ez is egy óriási biznisz. Érdemes lenne könyvet írni a tapasztalataimról mindkét oldalról, de valószínűleg óriási felháborodást keltene. Szóval hagyjuk is!

2023. szept. 8. 13:10
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
11-akkor rossz piszchológusnál jártál, ennyi. Az, hogy rossz a tapasztalatod, nem jelenti, hogy az egész pszichológia hülyeség.
2023. szept. 8. 13:16
 13/17 anonim ***** válasza:
12. Én inkább azt mondom, nagyon kevés a szívvel-lélekkel pszichológus.
2023. szept. 8. 13:24
 14/17 anonim ***** válasza:
13-hány pszichológust ismersz?
2023. szept. 8. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
14. 25-öt biztosan, de majd összeszámlálom. Ennyivel személyesen is beszéltem, szóval nem csak a yt-on láttam őket. Férfi/nő idős/fiatal vegyesen.
2023. szept. 8. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt, mert 4 évig folyamatosan az volt, hogy megismerkedtem valakivel, összejöttünk, minden happy, rózsaszín köd, majd pár hét, max 2 hónap múlva kidobtak, mert nem voltak belém szerelmesek, meg nem illünk össze, stb. Illetve az egyiket én dobtam, mert megcsalt, de ő is azt mondta, hogy soha nem szeretett. Úgyhogy jó sokáig azt gondoltam magamról, hogy nem vagyok szerelemmel szerethető. Aztán összejöttem a barátommal. Hát, nem egyszer jutott eszembe, hogy oké, most átjön, de lehet, hogy utoljára látom, mert talál valami hibát bennem és lelép. Hiába mondta, hogy szeret, ezt mondták már mások is, majd azzal szakítottak, hogy amúgy ez nem volt igaz, csak muszájból mondták. Egy hónapja voltunk együtt, amikor beteg lettem, amit ő is elkapott, csak később jött ki rajta, így sokáig nem találkoztunk és keveset is beszéltünk, csak írásban, mert fájt a torkunk. Na, annyira untam magam, hogy elkezdtem ilyeneken gondolkodni, hogy ez most tök olyan, mintha szingli lennék, semmi nem változott, egy hónapja is egyedül voltam és most is. Két hónap után megbeszéltük, hogy annyira komolyan gondoljuk, hogy hamarosan összeköltözünk. Szerintem én akkor nyugodtam meg. Azóta meg eltelt két év, és már nem érzem azt, hogy kiderül rólam valami, akkor vége, meg hogy bármikor minden előzetes jel nélkül kidob, vagy hogy nem is szeret.

Úgyhogy neked is csak el kell telnie egy kis időnek, addig csak éld túl a mindennapokat :D

2023. szept. 8. 17:10
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm a választ 😊 Igyekszem.. Velem nem igazán volt ilyen, hogy szakítottak ilyen okokból de valahogy mégis sajnos ettől félek mindig.

Örülök hogy nektek jól alakult!

2023. szept. 8. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!