Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt 30-40 es nö, aki azt érzi, hogy egy kapcsolat egy ferfivel roppant stresszelö, mindent összevetve, jót is rosszat is?
Úgy érzem nagyon sok diplomáciát kiván meg egy kapcsolat vagy akarcsak egy kapcsolattrtás egy ferfivel , sok türelem kell amig ” beérnek” dolgok , addig is ” viselkedni ” kell , ha esetleg kap egy smst ami gyanùsabb , nem lehet egyböl nekiesni hogy ki az , mert az mar milyen ciki , meg ne most rontsuk el a hangulatot , habar mar fortyog az ember sokszor , vagy pár elvárás , ami nem valósul meg , nem úgy és nem akkor amikor kéne , de türelem kell , nem illik hepciásnak tunni , várni kell , hol erre , hol arra, amig dolgok megbeszelhetövé válnak , mindaddig ne szúrjuk tarkón a pasit , legyunk vidámak , nöiesek , holott ö mar ki tudja hanyadik nöt szedit közben ( persze nem minden ferfi , de jó pár ) es mikor azt hisszuk hogy végre béke van es nem veszekszik mar velunk apróságokért , megjött az esze megkér , stb , akkor derul ki , hogy azert nem vitázik már , mert kicsekkolt érzelmileg a kapcsolatból .... es mast szedit .
En folyamatos duhöt eltem at a kapcsolataimban , most mar lerövidultek 3 naposokra , 3 ev helyett .
Hogyan lehet ép észzel vegigvinni ezt, anelkul hogy az agyvérzés elkapjon , vagy megbolonduljak ?
Persze vannak szep es jó pillanatok is , de összevissza annyi idegeskedes hogy örulet !
Azok a nök akik 104 evet eltek azt mondtak a riportereknek , hogy azert mert nem volt ferfi az eletukben
Van ebben igazsag ?
Elég sz.r kapcsolatod van, ha azt érzed, hogy stresszelő. Akkor minek vagy benne?
Szerintem te magad is egy nagy káosz vagy, azért ilyenek a kapcsolataid. Miért nem magadban keresed először is a hibát? Te választod folyamatosan ezeket az embereket, hibáidból pedig sose tanulsz.
37 vagyok, legutolso kapcsolatom lassan 5eve tart, mindketten tul jo par emberen mar nem akarunk jatszmazni, az elejetol oszinten nyomjuk, igen van amit mar nem mondok ki pedig regen megtettem, van amikor inkabb nem reagalok egy morgasara csak rohogok h morcos oregember modban van. De ezeket nem stresszel elem meg hanem tudom h folosleges belemenni, folosleges belekotni, beszolni, h enyem legyen az utolso szo. Es tudom, erzem h o is igy van neha velem. Amikor az egyiknek szarabb a napja, a masik tobbet tesz bele es forditva. Igy lehet mukodtetni egy kapcsolatot. 3napos kapcsolatot nem neveznek meg ismeretsegnek sem. Igenis aldozatokkal jar az osszecsiszolodas es soha nem lesz 100% kompatibilitas de hiszem h ha mindket fel akarja, nagyon szepen lehet egyutt megoregedni.
Rengeteg duh van benned. A ffiak nem az ellensegeink.
Elvált nő vagyok és épp most ismerkedős szakaszban.
Épp az előbb írtam választ egy online ismerkedős kérdéshez, ahol arról van szó, ki miért unta meg/égett ki...
...és komolyan mondom, századrészt sem feszít ennyire a düh és elkeseredettség, mint amennyire nekem a kérdésedből rólad átjön.
Igazad van abban, hogy az ismerkedés rögös dolog.
Igenis türelemre, önismeretre, határozottságra és gerincre is szükség van... de nem azért, mert kártevő, stresszes dolog lenne!
Ha valóban így érzed, a legjobb, amit magaddal és másokkal tehetsz, az az, hogy egyelőre jegeled ezt a kérdést és nem ismerkedsz.
A stressz hosszabb távon nem jó. Ha neked a párkapcsolat kialakítása ezzel jár, akkor nem kell ezt erőltetni.
Ha valamiért mégis folytatnád, akkor sokat tehetnél magadért, ha meg tudnád fogalmazni magadnak, hogy mik azok a személyiségvonások, viselkedések, szituációk, amik belőled stresszt váltanak ki- ezeket az embereket lehet elkerülni is küszködés, megalkuvás helyett, nem?
Szélsőséges és faék példa, de ha engem zavar/idegesít/stresszel a dohányzás, akkor nem kezdek cigissel... nem majd még azon mesterkedek, hogy ő vagy én hogy tudna alkalmazkodni, mást mutatni, mint ami vagy depláne ilyen kardinális kérdésben ki változzék meg (ilyet meg 30’ felett nem erőltetünk se magunkra, se másokra :D )
Ha meg úgy àltalában gondot okoz az alkalmazkodás vagy épp képmutatásnak éled meg az ismerkedést, nincs meg az a kezdeti elegáns, minimális nyíltság és bizalom, ami nélkül belekezdeni is kár... nos akkor megint ott tartunk, hogy legalább tarts szünetet, míg lenyugszol.
Ne kelljen görcsösen bárki... ennyire senki ne adja le tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!