Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Mit kell tennie egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit kell tennie egy nőnek, hogy merjetek kezdeményezni nála?

Figyelt kérdés

Tegyük fel megvan már egy jó beszélő viszony, és érdekel a nő.

Mi kell hozzá, hogy randira is merjétek hívni?

2023. szept. 6. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha randira akar hívni, hidd el, megteszi.
2023. szept. 6. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Tökmindegy hogy mit tesz,úgysem fogom randira hívni.
2023. szept. 6. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Az, hogy érdekeld és hogy tökei legyenek.
2023. szept. 6. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nálam minden első lépést a nő tegyen meg! Ad egy, így nem lesz kellemetlen helyzet, ad kettő nem húzhatják rám hogy zaklató vagyok. Szex? Kezdje el, én addig biztos hogy hozzá sem érek!
2023. szept. 6. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

ha ez megvan: "megvan már egy jó beszélő viszony, és érdekel a nő." akkor a legnehezebb részén túlvagytok.

innentől kezdve már te is kitalálhatsz egy közös programot, vagy elmehettek beülni ide oda...és elég egyértelmű lesz.

2023. szept. 6. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos én baromi félénk vagyok, szóval én ilyet sose mernék tenni. Tudom, nagyon ciki, de egyszerűen képtelen vagyok bármilyen kapcsolatot kialakítani nőkkel.
2023. szept. 6. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
6-az tényleg gáz.
2023. szept. 6. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyéniség, főleg határozottság kérdése. Ha határozott a férfi, nem kell tenni semmit, cselekedni fog, amint érettnek látja rá a kapcsolatot. Ha határoztatlan, kell egy kis bátorítás: vicces, apró célogzatások, csipkelődések, utalások, ilyesmik. Ha még bátortalanabb az illető, akkor elhívhatod te, vagy rákérdezel, hogy nincs-e kedve komolyabbra venni a figurát.

F

2023. szept. 6. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne legyen baratja elsodlegesen mert foglalt not nem lehet komolyan vwnni.
2023. szept. 9. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!