Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire illik a lányt első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire illik a lányt első randira a balatoni nyaralómba hívni?

Figyelt kérdés

Full romantikus hamgulat, szép hely, nincsenek zavaró családtagok, rokonok, stb.

Szerintetek jó ötlet?

Randinak első lesz, de találkozni már találkoztunk, ismertük egymást ezelőtt valamennyire.

2023. szept. 5. 10:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Semennyire. Legalábbis én nem mennék. Biztos lennék benne, hogy nem "pusztán" randit akarsz. Ám ha ő egy olyan hölgy, aki erre már a legelején nyitott, nincs akadálya. De nekem első randin maximum egy kávé fér bele.
2023. szept. 5. 11:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a többségnek ez korai lenne. Olyannal elmennék, aki mondjuk régi ismerős, mindig bejött és nem bánom, ha csak szexelünk egy hétvégét, aztán lesz ami lesz. (Tehát nem csak 1-2x találkoztunk valahol előtte, bár nem írtad, hogy egész hétvégés program, de mondjuk én BP-ről nem mennék le egy pár órás randi kedvéért a Balatonra eleve senkivel.)

De ha komoly szándékkal akarnék ismerkedni valakivel, aki még szinte idegen, akkor azt gondolnám, hogy nem ugyanazt akarjuk.

2023. szept. 5. 11:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Számomra is korai lenne, főleg, ha alig ismerem a másikat. Az meg egyértelmű, mire megy ki a játék, le is leplezi a szándékait előttem. Nyilván van, aki erre kapható, nálam azért kell némi bizalom ehhez.
2023. szept. 5. 11:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát...én nem mennék olyan helyre senkivel (akit nem ismerek) ahol csak ketten vagyunk.

Lehet én paranoiás vagyok, de az első gondolatom általában az, hogy legyek biztonságban, tehát legyenek emberek körülöttünk. Elég sok a beteg ember.

2023. szept. 5. 11:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Rossz ötlet. Lehetsz baltás gyilkos. Hacsak nem régi ismerős, biztos nem lennék vele egyedül egy házban.
2023. szept. 5. 11:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
En harmadik randin vittem el a nyaraloba a most mar ferjemet. Igen, szex is volt, de szerencsere nem erezte magat kényelmetlenül. 30/N
2023. szept. 5. 13:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Első randin biztos nem mennék senki semmilyen nyaralójába.
2023. szept. 5. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Első randira szerintem is túl korai, de ha lesz folytatás, a későbbiekre nézve jó ötlet lehet.
2023. szept. 5. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Dugni akarsz valld be :D

Egyszer hívott át Fb datingen egy srác, egyből ezzel kezdett, tudtam, hogy mit akar, de szívattam direkt. Mondtam, hogy hát oké lehet, de nekem csak komoly kapcsolat jöhet szóba, meg ilyen hülyeségeket is kitaláltam, hogy terhes vagyok xd Azt mondta, hogy ő benne van a komolyban. Majd amikor megtudta, hogy terhes vagyok, megkérdezte, hogy de azért ugye szexelni fogunk? :D

2023. szept. 5. 16:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok dugni, ha összejövünk úgyis lesz rá alkalom. Csak vele akarok lenni, megismerni, beszélgetni úgy, hogy nem zavar senki és semmi.
2023. szept. 5. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!