Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire illik a lányt első randira a balatoni nyaralómba hívni?
Full romantikus hamgulat, szép hely, nincsenek zavaró családtagok, rokonok, stb.
Szerintetek jó ötlet?
Randinak első lesz, de találkozni már találkoztunk, ismertük egymást ezelőtt valamennyire.
Szerintem a többségnek ez korai lenne. Olyannal elmennék, aki mondjuk régi ismerős, mindig bejött és nem bánom, ha csak szexelünk egy hétvégét, aztán lesz ami lesz. (Tehát nem csak 1-2x találkoztunk valahol előtte, bár nem írtad, hogy egész hétvégés program, de mondjuk én BP-ről nem mennék le egy pár órás randi kedvéért a Balatonra eleve senkivel.)
De ha komoly szándékkal akarnék ismerkedni valakivel, aki még szinte idegen, akkor azt gondolnám, hogy nem ugyanazt akarjuk.
Hát...én nem mennék olyan helyre senkivel (akit nem ismerek) ahol csak ketten vagyunk.
Lehet én paranoiás vagyok, de az első gondolatom általában az, hogy legyek biztonságban, tehát legyenek emberek körülöttünk. Elég sok a beteg ember.
Dugni akarsz valld be :D
Egyszer hívott át Fb datingen egy srác, egyből ezzel kezdett, tudtam, hogy mit akar, de szívattam direkt. Mondtam, hogy hát oké lehet, de nekem csak komoly kapcsolat jöhet szóba, meg ilyen hülyeségeket is kitaláltam, hogy terhes vagyok xd Azt mondta, hogy ő benne van a komolyban. Majd amikor megtudta, hogy terhes vagyok, megkérdezte, hogy de azért ugye szexelni fogunk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!