Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy srác mindig valamilyen ürüggyel köti össze a találkozóinkat?

Figyelt kérdés
Egyetemisták vagyunk, nem randiztunk még "hivatalosan", de egyre többet beszélgetünk órákon kívül is illetve flörtölgetünk. Az elmúlt egy két hétben már párszor be kellett mennünk a félévvel kapcsolatos ügyeket intézni és egy ilyen kapcsán először ő mondta, h majd fussunk össze, de az a nap nekem nem volt jó, mert még nyaralni voltam. Aztán mondtam neki melyik nap leszek én bent és hogy ha esetleg arra jár, összefuthatunk (egyébként ott lakik kb. 10 percre az egyetemtől). Erre úgy igazán nem is reagált érdemben, de azóta is keresi és felemlegeti az ürügyeket, amik miatt majd úgyis találkozunk meg úgyis be kell jönnie. Nem igazán értem miért kell ez. Lehet, hogy ő csak barátkozni akar és nem szeretné h én többet lássak bele?
2023. szept. 3. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Egyelőre félénk, majd alakul. Nyugodt lehetsz, nem csak barátkozni akar.
2023. szept. 3. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

"Aztán mondtam neki melyik nap leszek én bent és hogy ha esetleg arra jár, összefuthatunk"

Ezt vehette úgy, hogy neked nem fontos hogy találkozzatok, csak ha arra van dolga. Te magad írtad le neki.

Szerintem tisztázd, hogy nem úgy értetted, és elmehetnétek egy rendes randira, amikor nincs dolga egyikőtöknek sem.

2023. szept. 3. 12:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, én egyáltalán nem így értettem, sőt inkább azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nem baj az ha nincs kimondott indok vagy ürügy, ami miatt találkoznánk, egyébként is szívesen találkozom vele. De akkor lehet, hogy félreértette.
2023. szept. 3. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Félénk lehet, ezért legközelebb írd azt , hogy szívesen találkoznánk vele.
2023. szept. 3. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Én első alkalommal nem zúdítanék rá olyan komoly kifehezést, mint a "randi". Mondanám, h "Találkozhatunk ám csak úgy is, nem muszáj összekötni más teendőkkel. Ha van kedved. Mit szólsz?". Ha hebeg-habog, nem tudja, nem csapja le a labdát, akkor hagyd a fenébe, mert egy anyu szoknyája alól kikandikáló nyámnyila incel, és az egész kapcsolatotokra ez lenne jellemző.

31/F (aki szintén fiúkkal " randizik" 😁)

2023. szept. 3. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég töketlennek tűnik a srác vagy csak maga sem tudja pontosan mit is akar. Egyik sem jó előjel, de ha te szeretnél tovább lépni, akkor szerintem a kezedbe kell venned az irányítást. Nem kell konkrétan elhívnod, de tehetsz félreérthetetlen utalásokat arra, hogy te benne lennél egy randiban. Ha nem kapja be a horgot, akkor felejtős, amúgy is csak nyűglődés lenne vele a kapcsolat, ha egyáltalán össze lehetne hozni.
2023. szept. 3. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Az első két "randinkhoz" a párommal kellett ürügy, mert akkor még nem volt deklarálva, hogy mi randizunk. Onnantól lettek randik, amikor már összejöttünk. De már együtt is élünk, azóta megint kell ürügy a közös kimozdulásokhoz. 😀
2023. szept. 5. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Bátortalan, nem akar lerohanni. Légy konkrét és lehet randira hív, ha nem teszi meg, vagy ertetlenkedik utána is, akkor inkább hagyjad, mert csak egy kisfiú.
2023. szept. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!