Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ignorálod a srác?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen ismertem meg egy srácot. Sokáig nem beszélgettünk csak köszöntünk egymásnak és ennyi,de láttuk mind a ketten hogy hogyan nézünk egymásra. És egyszer csak el kérte az elérhetőséget és el lettünk beszélgetni. Aznap találkoztunk is,jól sikerült vagy legalábbis úgy tűnt…mivel a srác azóta valamiért mindig jőn a kifogásokkal hogy miért nem jött el a megbeszélt találkozóra és órákkal később ír vissza sőt van amikor csak másnap…de a munkahelyen meg oda jön hozzam át ölel…és az egyik nap meg is csókolt másnap már nem…teljesen érthetetlen a viselkedése…ra kérdeztem hogy mit is szeretne tőlem de nem kaptam egész nap választ erre…szerintetek???2023. júl. 8. 04:50
1/7 anonim válasza:
Van valakije, te a mellékszál vagy.
2/7 anonim válasza:
Ha a srác nem ment el a talira és azóta nem is taliztatok a munkahelyen kívül, akkor ez offos.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is van valakije, csak bűntudata van emiatt. Nem akar tőled semmit.
5/7 anonim válasza:
Barátnője van, vagy talonban tart egyszer elővesz alapon.
6/7 A kérdező kommentje:
A munkahelyen találkozunk csak. De ha van valakije akkor az első találkozásra miért jött el? És miért irt nekem? Ma se irt vissza arra amit tegnap írtam neki..meg se nyitotta az üzenetet
2023. júl. 9. 02:08
7/7 A kérdező kommentje:
A munkahelyen ő írt rám hogy hamarosan megkeres és jött is…szálloda takarító vagyok és az a lényeg hogy le feküdt a kanapera és össze bujtunk beszélgettünk és amikor mondtam hogy csókol jön meg akkor annyit mondott hogy nem..és csak a homlokomra adott puszit…amigy azt el felejtettem mondani hogy amerikàban dolgozok és nagyon alap szinten beszélek angolul a csávó meg igye angolul beszél..de azt mondta hogy nem zavarja mert majd ő meg tanít engem angolul én meg őt magyarul mert tetszik neki a nyelv….
2023. júl. 9. 02:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!