Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi közben nyomkodjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi közben nyomkodjátok a telefont?

Figyelt kérdés

Tinderen megismertem egy lányt, két napig bészélgettünk, majd elhívtam randira. Egy étteremben ittünk egy-egy üdítőt, és én előtte szándékosan az autómban hagytam a telefonom, hogy ne zavarjon. Ő már úgy érkezett, hogy a járdán sétálva is két kézzel nyomogatta, majd mikor leült akkor sem a táskájába tette, hanem az asztalra. Ezután végig pityegett, kétpercenként kapta az értesítéseket, és minden alkalommal rá is nézett. Volt, hogy nem válaszolt semmit, csak megnézte, de 4-5 alkalommal írogatott is. Mindezt alig fél óra alatt. Ennyit is bírtam, 30 perc után elköszöntem valami mondvacsinált indokkal, hogy el kell mennem és nem beszéltünk meg további randit. Eltelt 5 nap, én közben nem is írtam neki, mert kiábrándító volt a telefonos sztori, majd ő írt rám, hogy sziahogyvagy stb, majd megkérdezte, hogy miért nem írtam neki, és hogy rosszul érzetem-e magam a randin.

Lehet tévedek, de úgy vettem észre, mintha bejönnék neki, de akkor a randin mi a francért lógott végig a telóján?

2023. aug. 29. 16:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Mert bunkó, ez illetlenseg. Nem jelezted vissza amúgy neki, hogy mi volt a gond? Én szerintem már ott rászóltam volna.
2023. aug. 29. 16:42
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy mi volt a baj. Még egy esélyt megérdemel, lehet, hogy csak rosszul szocializálódott.
2023. aug. 29. 16:44
 3/24 anonim ***** válasza:
95%

Rengeteg a telefonfüggő ember. Egy percig sem tudnak telefon nélkül létezni. Ez mára már ugyanolyan népbetegség mint az alkoholizmus.

Lehet hogy bejöttél neki, de ő ilyen telefonfüggő. Később párkapcsolatban is ezt csinálná. Nem baj az ha ez időben kiderült.

2023. aug. 29. 16:47
 4/24 anonim ***** válasza:
98%
Igen, ez valószínű. De az mondjuk elég súlyos, ha 30 percet nem bír ki a telefon nélkül. Ráadásul azt sejteti, hogy közben pont a tinderes pasiknak írogat, az meg milyen pofátlanság már!
2023. aug. 29. 16:50
 5/24 A kérdező kommentje:
Programozó vagyok, imádom a videójátékokat, a kütyük körül forog az életem, annyi számtech cuccom van, hogy már lassan külön szobát kell nekik építenem. De levtudom tenni a kva telefont, ha valakivel épp bészélgetek, főleg, ha ez történetesen egy randi.
2023. aug. 29. 16:54
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

Én is szoktam de olyanok mellett csak mint pl mama merr ő egyvreceptről.is képes órákat is beszélni én meg már nem birom az informáciotlanságot, kell közben vmi inger is

Vagy amikor pl kimegyek munkahelyen szunetre levegőzni kavezni telozni aztán betalálnak a karbantartók leülnek körém és nyomják a totális felesleges üres dumát, igy beszélgetek velük mindenről szerelésröl meg hogy nálam is fekujitani kéne, meg mikor mi van a cégnél, de megint beüt az hogy olyan ingerszegény az egész, hogy képtelen vagyok elviselni.

Ez olyan mint évzárókon hallgatni mikor fél órákat órakat félnapokat beszél az igazgató meg kiosztják a jutalmakat és állsz és lesel és azt várod mikor szabadulsz már de etikett kibírni túlélni jópofával kedvesen.

2023. aug. 29. 17:02
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
*felújítani
2023. aug. 29. 17:05
 8/24 A kérdező kommentje:
#6 talán nála is ugyanez volt, hogy untattam, de akkor 5 nap után miért keres, és miért érdeklődik afelől, hogy hogyan éreztem magam a randin?
2023. aug. 29. 17:08
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Kb. ugyanezt tettem volna, mint te.

Az ilyen éljen nemi életet a telefonjával.

2023. aug. 29. 17:10
 10/24 anonim ***** válasza:
56%

8 ez nem csak az jntattad. Hanem egyenesen semmire nem kellesz neki.

Valszeg unalmában irt, mert a semminél biztos jobb vagy, amikor mindeki lesz.rja es senki nem veszi neki fel, nem ir vissza, nem talalkozik vele, nem tud jobbat.

En is ha visszairok pl egy karbantartonak az már komolyan csak kínomban van🤣

2023. aug. 29. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!