Szerintetek mennyire gaz ha a barátom aki vidéki, feljött Pestre és két kézzel kapaszkodott a mozgólépcsőbe? Ráadásul megjegyezte hogy csodálta h valaki a telefonját is nyomkodja közben .
Ha nem volt még mozgólépcsőn, semmi gáz. Pesten az a jó, hogy amúgy marhára nem érdekel senkit, mit csinálsz.
Szerintem azok, akik másokat lökdösve rohangálnak a mozgólépcsőn és még ők vannak felháborodva, amiért nem áll félre előlük az egész város, jóval idegesítőbbek, mint az, aki csak rettegve kapaszkodik a korlátba.
Meg gondolom felfelé ordít a hullámvasúton is.
Szerintem nagyon ciki.
:)
Egyáltalán nem gáz.
Én is szívesebben nőttem volna fel olyan helyen, ahol nincs szükség mozgólépcsőre:)
Amúgy meg minket, városban felnőtteket is simán meg lehetne ijeszteni olyasmivel, ami a vidéki élet velejárója.
Pesten arról lehet megismerni a falusit, hogy figyeli a másikakat és ilyesmin megbotránkozik.
Az igazi városi tojik rá, hogy ki és hogyan fogja a korlátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!