Szerintetek mennyire gaz ha a barátom aki vidéki, feljött Pestre és két kézzel kapaszkodott a mozgólépcsőbe? Ráadásul megjegyezte hogy csodálta h valaki a telefonját is nyomkodja közben .
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 16:04
21/29 anonim válasza:
Én váci vagyok, és azon ritka alkalmakkor, amikor Pesten járok én is kapaszkodom a mozgólépcsőbe. (Jövőre kezdem majd el az egyetemet, villamossal fogok utazni inkább.) Azokra már inkább nem mondok semmit, akik még ilyenkor is a telefont simogatják, de ha ezt teszik, legalább nem velem foglalkoznak, ami végül is jó. De azzal sincs semmi gáz, ha valaki látja. Semmi köze hozzá. Meg amúgy sem akkora dolog, hogy foglalkozni kelljen vele.
22/29 anonim válasza:
"kecskétől lehet képtelen lennél tejet szerezni"
SZEREZNI??? Ez hülye...
23/29 anonim válasza:
Hallod, én a létra második fokánál nem merek feljebb menni, olyan tériszonyom van :) Mozgólépcső? Nálam az a pokol hetedik bugyra megszorozva kettővel :)
24/29 anonim válasza:
Nem annyira. Főleg, ha ez volt az első "találkozása" mozgólépcsővel.
25/29 anonim válasza:
A keletinél lévő metrohoz vezető mozgólépcsőn én pánikrohamot kaptam, pedig amúgy bírom a mozgólépcsőt. Nincs ebben semmi különös szerintem.
26/29 anonim válasza:
DE TUDTAM DE TUDTAAAAAAM:DDDD Keletinek a mozgólépcsőjét az M2-es metró fele. Erre vártam!
Panikrohamot ne kapj, nem fog megenni a mozgólépcső remélhetőleg.
27/29 anonim válasza:
Aki nincs hozzászokva ahhoz, hogy totál függőlegesen megy lefelé több tízméteren keresztül, ráadásul tériszonyos is, annak igen kellemetlen élmény lehet :D Ugyanaz, ha valaki sosem volt nagyobb társaságban 20 éves koráig, aztán hirtelen kirakod egy Sziget fesztiválra, az is pánikolni fog, mert nem tudja hova tenni a tömeget. Nem én döntöm el, hogy elszédülök-e, meg hogy felmegy-e a pulzusom, sajnos magától jön :D
28/29 anonim válasza:
Én is féltem kiskoromban a mozgólépcsőkön. Csak annyi, hogy én gyerekként találkoztam velük, ő felnőttként. Na bumm...
A gáz az, ha a saját barátodat gáznak érzed.
Az is gáz, ha idegen gyk-sok véleménye alapján szeretnéd megítélni a barátodat.
Ő a barátod, nem?
Akkor elfogadod ahogy van és támogatod.
Ki tudja, ha te mennél hozzájuk mi lenne...?
Ha az én barátom lenne addig mozgólépcsőznék vele kézenfogva, fel-le, amíg meg nem szokja :)
29/29 anonim válasza:
Teljes mértékben igazat adok az utolsónak, kérdező, szerintem TE VAGY A GÁZ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!