Szerintetek mennyire gaz ha a barátom aki vidéki, feljött Pestre és két kézzel kapaszkodott a mozgólépcsőbe? Ráadásul megjegyezte hogy csodálta h valaki a telefonját is nyomkodja közben .
Én született budapestiként is kapaszkodom ezerrel, mert tériszonyos vagyok, de eszembe nem jut, hogy ez valakinek furcsa. :)
Sok időt töltök vidéken a munkám miatt és ott azért foglalkoznak egymással 0-24-ben, mert az ingerszegény környezetben ez az egyetlen szórakozásuk, az az esemény az életükben, ami a szomszéddal történik és oda-vissza.
Amellett annyira egymás előtt élnek, hogy mindent látnak, amit nem kellene azt is.
A városi ember az zártabban él, ha akarja a szomszédja nevét sem kell tudnia, senki nem foglalkozik senkivel, azon egyszerű oknál fogva, hogy a kutyát nem érdekli, hogy mi van a másikkal.
Vicces lenne. Legalábbis ha az én haverom lenne kiröhögném igaz barát módjára, de idegeneket nem vennék észre, nem szoktam az embereket nézegetni.
Pont inkább magamra szólok, hogy kapaszkodjak, mert nem szoktam, aztán ha majd hirtelen megáll egyszer, lebukfencezem a Moszkva hosszú lépcsősorán. Aztán meg hazamenni is ciki lesz, mert öszepisálnám magam a röhögéstől.
Egy aruhazi mozgolepcso sem hosszban, sem meredeksegben, sem gyorsasagban nem kozeliti meg a metroallomasok mozgolepcsojet.
Sok teriszonyos nem birja.
Látod ez a baj, hogy így tudod meg hiszed:DDD
Maradj a mozgólépcsős világodban s keresd otthon a tejet a hűtőben, amit mamikád rak oda;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!