Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mennyire gaz ha a...

Szerintetek mennyire gaz ha a barátom aki vidéki, feljött Pestre és két kézzel kapaszkodott a mozgólépcsőbe? Ráadásul megjegyezte hogy csodálta h valaki a telefonját is nyomkodja közben .

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 16:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
És mit gondolsz, hogy viselkedtek a pestiek, mikor '70-ben átadták a metrót? Ne vicceljél! Anyám le se mert menni oda. Soha életében...
2017. dec. 29. 18:32
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én született budapestiként is kapaszkodom ezerrel, mert tériszonyos vagyok, de eszembe nem jut, hogy ez valakinek furcsa. :)

Sok időt töltök vidéken a munkám miatt és ott azért foglalkoznak egymással 0-24-ben, mert az ingerszegény környezetben ez az egyetlen szórakozásuk, az az esemény az életükben, ami a szomszéddal történik és oda-vissza.

Amellett annyira egymás előtt élnek, hogy mindent látnak, amit nem kellene azt is.

A városi ember az zártabban él, ha akarja a szomszédja nevét sem kell tudnia, senki nem foglalkozik senkivel, azon egyszerű oknál fogva, hogy a kutyát nem érdekli, hogy mi van a másikkal.

2017. dec. 29. 18:39
 13/29 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem az gáz hogy valaki szerint ez gáz. Ha ritkán tapasztalsz valamit, akkor persze hogy először szokatlan. Csomóan félnek a mozgólépcsőn akkor is ha pici koruktól már találkoztak vele. Én mindig minden lépcsőn kapaszkodok, elég szar az egyensúlyérzékem és tériszonyos is vagyok. Utóbbi miatt a Debreceni plázák kisebb mozgólépcsőin lazán elvagyok de amikor szökőévben egyszer felmegyek Pestre és metróznom kell, a hideg is kilel azon a maradek mozgólépcsőn, főleg lefelé. És igen, kifehéredett ujjakkal szorítom a korlátot és imádkozok hogy csak gyorsan legyen vége, most az egyszer ússzam meg és soha többet nem jövök vissza. Jó tudni hogy valaki ennyire ráér hogy ezt figyeli hogy mások hogy kapaszkodnak.
2017. dec. 29. 18:41
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Vicces lenne. Legalábbis ha az én haverom lenne kiröhögném igaz barát módjára, de idegeneket nem vennék észre, nem szoktam az embereket nézegetni.

Pont inkább magamra szólok, hogy kapaszkodjak, mert nem szoktam, aztán ha majd hirtelen megáll egyszer, lebukfencezem a Moszkva hosszú lépcsősorán. Aztán meg hazamenni is ciki lesz, mert öszepisálnám magam a röhögéstől.

2017. dec. 29. 18:50
 15/29 anonim ***** válasza:
75%
Mi ebben a gáz? Nem mindenki városi, de te meg falun a kecskétől lehet képtelen lennél tejet szerezni:DDD
2017. dec. 29. 19:04
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy aruhazi mozgolepcso sem hosszban, sem meredeksegben, sem gyorsasagban nem kozeliti meg a metroallomasok mozgolepcsojet.

Sok teriszonyos nem birja.

2017. dec. 29. 19:13
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Videk se mordor amugy. Van itt is mozgolepcso.
2017. dec. 29. 21:10
 18/29 anonim ***** válasza:
93%
Tejet szerezni kecskétől? Tud beszélni is? Nem is tudtam, hogy a kecske másodállásban eladó egy tejes boltban. Azt hittem nem szerezni kell a kecskétől a tejet, hanem fejni.
2017. dec. 29. 21:24
 19/29 anonim ***** válasza:
22%

Látod ez a baj, hogy így tudod meg hiszed:DDD

Maradj a mozgólépcsős világodban s keresd otthon a tejet a hűtőben, amit mamikád rak oda;)

2017. dec. 29. 21:31
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy rémlik az a kínai videó, amiben a mozgólépcső teteje beszakad és bedarálja a nőt? A gyerekét épphogy ki tudja dobni a kezéből... Most jutott eszembe
2017. dec. 29. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!