Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól kapaszkodott belétek...

Mikortól kapaszkodott belétek a gyereketek ha felvettétek?

Figyelt kérdés

nekem 5 éves a gyerekem. nyilván már nem cipelem, de néha fel szoktam kapni. és 1-2 hete van az, hogy megkapaszkodik belém, mint egy kismajom :) előtte nem, csak rám rakta a kezét vagy ha szóltam akkor majd megfojtott :)

ennek azért nem jóval előbb kellett volna jönnie?

2015. jan. 24. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Az enyém 11 hónapos, még nem kapaszkodik.
2015. jan. 24. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Nàlunk olyan 7 hónaposan kezdődött, most 9 nèha alig tudok lèpni
2015. jan. 24. 15:41
 3/8 A kérdező kommentje:

utolsó, szerintem félreértetted a kérdést :)

arra lennék kíváncsi, kinek mikor kapaszkodott úgy a szüleibe a gyerek mikor fel van véve, hogy tartja a saját testsúlyát tulajdonképpen :)

2015. jan. 24. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
fiam unokatesója 4 éves és láttam karikor, hogy már javában csüng is az apján mint egy kismajom :) (apa nem is fogja, játszanak)
2015. jan. 24. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
A kisfiam 2 éves lesz, gyönyörűen kapaszkodik belénk, ha a nyakunkban ül és úgy sétálunk, nem is kell fognunk a lábát vagy kezét, Ő kapaszkodik belénk.:-)
2015. jan. 24. 18:23
 6/8 A kérdező kommentje:
aha, erre gondoltam én is. autista gyanús, azért is merült fel bennem a kérdés, hogy ez így "normális"-e, de akkor ezek szerint nem az :)
2015. jan. 24. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam 1 éves és már egy ideje kapaszkodik elég erősen. Jobb esetben a pólómat markolja, rosszabb esetben a nyakamat, vagy a hajamat.
2015. jan. 24. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
À bocsànat igen fèlre èrtettem :*(
2015. jan. 24. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!