Mi a véleményetek arról, ha valaki a munkahelyén, munka közben (nem szünetekben) folyamatosan a telefonját nyomkodja?
Gondolok itt arra, hogy gyorsan megcsinál egy feladatot, majd rögtön a telefonhoz nyúl.
Ha nem megy a mobilnet, akkor meg tiszta ideg (ilyet is láttam már)
Gyári munkástól kezdve irodistán át, mindenhol vannak ilyenek.
Személy szerint a "három csapás" nem lenne rossz ilyen esetben
1.: Szóbeli figyelmeztetés
2.: Írásbeli figyelmeztetés/fegyelmi
3.: Munkaviszony megszüntetése
Az, hogy egy ilyen XXI. századi lény:
Ha éppen nincs munka, mégis mit csináljunk? Bámuljuk a falat? Legalábbis én irodában dolgozom, de elég rendszertelen az, hogy mikor mennyi munka van. Van, amikor kihajtjuk a belünket, és van, amikor a kollegákkal csak beszélgetünk, vagy telefonozunk.
Ezt a főnök eddig nem vette zokon.
"Dokumentum sablonokat lehet karbantartani, naprakésszé tenni, makrókat fejleszteni vagy személyesen odamenni a főnökhöz és megkérdezni, hogy van-e új feladat. Olykor rendet is tehet a munkakörnyezetében az ember vagy ekkor tudja kényelmesen intézni a felmerülő anyagcsere folyamatait."
Erre mondják azt, hogy kis pénz kis foci.
Legalábbis szerintem itt a többség nem havi 600 ezerért dolgozik, szerintem.
Semmi. Ha a munkam elvegezve, takaritva, akkor szepen leulok gyakoris marhasagokat olvasni. Pont.
Es a fonokot sem zavarja. Vegzek annyira jo munkat hogy ezert ne szoljanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!