Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Készülnél előre úgy, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Készülnél előre úgy, hogy azt sem tudod találkoztok e?

Figyelt kérdés

Nem egyszer esik meg hogy akikkel ismerkedem ugy hívnak randira, vagy úgy jönne ki a találkozás, hogy nem tudom előre, hanem pl este tudom meg azt hogy mi lesz este. Igy annak mindig az a vége hogy nemeket szórok mivel sehol nem vagyok. Nem készültem.

(Pl kimeritem magam egész nap es 8 kor hullaként rogyok az ágyba, de ha tudnám elore hogy este megyunk valahova pl szórakozni akkor nem a dolgaimnak esnék neki napközben, hanem magam tenném rendbe hogy szép üde friss legyek, kisebb wellness, es ne egy "kicsavart mosogatórongy" este 6 ra/8ra/10re.

És eleve bennem is lenne az az izgalom is hogy találkozni fogunk.

De ha nem tudom hogy randi lesz, akkor egész nap "le vagyok hozódva"nincs bennem izgatott várakozás se.

Ez miatt reggel vagy korábban napokkal hamarabb probálok egyeztetni mindenkivel hogy hetvégere mit vàrjak, de senki nem tud semmit csak hogy szeretne találkozni de semmi konkret neki hogy alakul a napja melyik nap hánykor hogy. Hanem majd megbeszéljuk késöbb.

A volt barátommal is majdnem igy jottem ossze.

Szakitas után el akartam menni inni, a világomrol se tudtam,igy felhivtam random egy tinikori laza spanom 10 ev utan nem e eljonne velem mert ismerem hogy vele aztán ereszd el a hajam volt mindig is.

Azt mindta meloban van 2 ora mulva jön is.

Fergetegeset buliztunk helybol össze is jöttunk nagyon nem mindennapi volt az egész hanem hihetetlen már aznap bemutatott(ill kora reggel)es vitt az osszes haverjához,élből lett együttjáras és több éves igazi szerelmi kapcsolat:)

De ha ezt is tudtam volna elore hogy egy fergeteges buli és hatalmas szerelem vár vele, akkor egesznap nekem bőgni se jutott volna eszembe de még az exemmel se húzni nyújtani a szenvedős kapcsolatot.

És most is ez van hogy gőzöm sincs mi vár este. Lehangolt vagyok hogy semmi sem!

Igy nekiesek falat festeni takaritani meg "leamortizálni" magam, es ha valamelyiknek este jut eszébe hogy látni akar, megint nemet fog kapni.

Ezzel ott vagyok hogy soha nem vagyok felkészülve semmire, egy randira sem, egy szabadidős progira sem, senkire sem. Mert lelkileg se vagyok ott nincs bennem izgalom se hogy kezdjek már pl hajat mosni. Inkább a takaritás.

2023. aug. 26. 10:22
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Egyik sincs szívatva.

Az elso tudja hogy offoltam. Meg eleve ugy is ismerkedtem meg vele hogy leszögeztem kizárolag baráti alapon találkozom vele másodjára (elso randin nem jött be)bulizunk meg ilyenek. Es vállalta azt mindta rendben. De ő rámstartolt azalatt igy az lett az egesz bulibol hogy őt kell leráznom.

Tehat harmadjára már okosabb lesz es tudja rolam ha en egyszer azt mondom baráti alapon megyek es ennyi, akkor már képben van!

Kivancsi vagyok igy mi lesz.

De elképzelheto benne a bosszuvágy is (ki tudja)

A másiknak meg kristalytisztan leirtam hogy el akarok valahova menni es ahhoz kellene valaki.

Tehát tudja jól mi van!nem is ismerjuk egymást még. Mi mást akarnék tőle? Az majd személyesen kiderül!

Egy pasi akkor érdekel ha szemelyesen ismerem randin megfog tetszik vonz! Előre nem vagyok jós!

2023. aug. 26. 12:59
 32/36 A kérdező kommentje:

Ha a másik szívat ejszaka egyedül kóborolnék az utcan haza se tudnék jönni es pályaudvaron aludnék szerintem.

Azert ennek neki menni..hát izgalmas de veszélyes is. Nem árt ha van aki jön(ne)

2023. aug. 26. 13:00
 33/36 anonim ***** válasza:
De most két pasival szerveztel.le randit ugyanakkora? És mit csinálsz, ha mindkettő élmény, hármasban lesztek?
2023. aug. 26. 13:02
 34/36 A kérdező kommentje:

Annak hogy ebbol hármas party legyen szerintem eselye sincs.

Az első engem már ismer! Voltam vele már bulizni.

Az is komoly volt. Eleve lebeszélve hogy baráti alap. De ő ramstartolt aztan mikor más pasival összeakadtam a buliban féltekenységi hisztit vágott le es hazavitt (hozzájuk)hogy akkor ő nem bulizik velem(de en egyedul mit csinaljak egy idegen városban ejszaka? Igy hazamentem vele hozzá)

Ennek teljes tudatában fog velem ennek ellenére megint bukizni eljönni. Simán bevaghatnám hogy jé jött egy ismim kint vár beszélek vele mindjárt jövök. Aztán az a srác lehet tenyleg csak 10 percre all velem szoba aztán megy is. Ha egyáltalán jön.

Mert nemhiszem.

Tehát ami várhato opciok:

1. Szivat a srac atmegyek masik varosba es nem lesz ott se

2. De jön a másik srác es meg lettem "mentve"

3.nem szivat a srác jon velem bulizni

4. A másik el se jön lemondja

5. Nem találkozom se ezzel se azzal mert egyik szivat másik meg nem jön el.

6. Ott lesz mindketto

Tehát 1 a 6 hoz az esélye aznutolsó pontnak az meg 16% ha jol számolok százalékot.

Az meg irto karcsú.

2023. aug. 26. 13:13
 35/36 A kérdező kommentje:
Tehát egy harmadikat se ártana leszervezni..
2023. aug. 26. 13:13
 36/36 A kérdező kommentje:
Pipa a harmadik is.
2023. aug. 26. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!