Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan akinek kamionsof...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek kamionsofőr a párja? Milyen gyakran találkoztok? Hogy bírjátok a "távkapcsolatot"?

Figyelt kérdés
2 hete találkoztunk. 2 hét alatt többször is tudtunk találkozni. Kiment külföldre, csak kb 1 hét múlva fogunk találkozni. Mit gondoltok ,van akinek kamionsofőr a párja, mennyire "jó " így egy kapcsolat ilyen ritka találkozásokkal? Külföldre szokott menni, nem Magyarországon belül szállít. Kedves, normális. De ez hogy így 1 hétre elmegy nem olyan jó főleg így a "kapcsolat " elején.
2023. aug. 4. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Tudtad ugye, hogy mivel jár az, hogy kamionista? Akkor minek mentél bele a kapcsolatba?
2023. aug. 4. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

Még jó, hogy az elején kiderült számodra, hogy te ezt nem igazán fogod bírni.

"De ez hogy így 1 hétre elmegy nem olyan jó főleg így a "kapcsolat " elején."

Basszus, nem szórakozni megy, hanem DOLGOZIK. Nehogymár még őt hibáztasd.

2023. aug. 4. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:

A külföldezéssel elég rendesen tud keresni, amit én nem értek, hogy miért keres párt magának ilyen munka mellett?

Amúgy tudna belföldezni is, és napi hazajárós lenne.

Vagy mehetsz vele is, érdekes meló. :)

Nekem is van összes jogsim, de rizikós szakma.

2023. aug. 4. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Már az is durva, ha te 8-4ig dolgozol, ő meg ettől eltérően "műszakozik", nehogy már még hetekre is elmenjen.. A kapcsolat első hónapjában ne, utána mehet, de a hosszútávú célja a megállapodás legyen egy éven belül, sokat nem akarok távkapcsolatozni.
2023. aug. 4. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt kamionossal élettársi kapcsolatom. Havonta többször taliztunk eleinte, aztán egyre ritkábban. Jól kiélte magát rajtam, aztán később tudtam meg, hogy már meg nősült és családja is van. Én meg vártam rá évekig, mert hittem neki. Különben nem volt egy nagy szám a sze*ben hiába volt nagy a szerszáma ügyetlenke volt. De tanultam esetemből.
2023. aug. 4. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy időben jártam egy kamionos feleséghez. A férje ha jól emlékszem 3 hetet volt távol, hazajött, megdugta, aztán aludt meg a haverokkal lógott az idő nagy részében.

A csaj meg amint elment máris vígasztalódott velem.

Azt hiszem ez az életmód akkor működik, ha az ember elvan 1-2 másik pasival a férje mellett, sőt még örül is neki, hogy nem néznek a körmére.

2023. aug. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!