Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinaljak hogy vegre jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak hogy vegre jó legyen, melyikuket valasszam?

Figyelt kérdés
Van egy srac regota ismerem, es tetszik NAGYON. Jol egyezunk nagyon de csak msn-en. Folyton olyanokat irogatunk egymasnak hogy ne csaljon meg a masik meg hasonlok. Elmondtam neki hogy nekem o mar tobb mint egy barat mire azt valaszolta hogy jolenne talalkozni hog ezt komolyabban megbeszeljuk elobe. Azota se hivott semerre. En szoltam neki, hogy lesz egy buli...de nemtudotgt eljonni (allitolag). Szilveszterezni is hivtam, meg meg egy baratom is szolt neki hogy jojjon mar oda ahova mi, de nem jott. Nemtudom minek. Majd ejfelbe irt egy sms, h buek, es hogy ne csaljam meg. De en kozbe osszejottem egy sraccal, aki nagyon aranyos rendes, kedves. Smaroltunk de en nemigazan ereztem semmi \'bizsergest\'. Folyton a masik srac jart a fejemben. Mit tegye ? Hagyjam a fenebe azt a regebbi sracot es probaljam meg vele ? Csakhogy mindig a regebbi srac jar a fejemben. Hogy mivan ha esetleg lehetne valami.....nemtudom mit tegyek. :S
2009. jan. 1. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Vedd fel még egyszer a sráccal a kapcsolatot. Ha nem reagál, felejtsd el. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. A tegnapi sráccal meg csak akkor járj, ha érzel is iránta vmit.
2009. jan. 1. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a régebbi srácba vagy szerelmes, figyelj, azzal, hogy úgy jársz a másikkal, hogy nem szereted, neki hazudsz, vele vagy szemét. Szóval mindenképpen dobd az újat és próbáld meg a réginél, ha nem megy akkor ennyi, de amíg belé vagy szerelmes, ne járj másik fiúval, aki szeret is téged!

ravafufu

2009. jan. 1. 18:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerelmes ? Nem vagyok szerelmes...legalabbis en nemtudok rolla. Tetszik nagyon meg minden de szerelemrol azert itt nincs szo. Vagy tevednek ? :|
2009. jan. 1. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha nem vagy szerelmes, akkor egyiküket se válaszd, úgy ne járj senkivel, ha csak tetszik. De ha mindig rá gondolsz stb. akkor valószínű, hogy szerelmes vagy. De ezt csak te tudhatod persze.
2009. jan. 2. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!