Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti szívesen ismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti szívesen ismerkedtek közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok hogy nektek ez egy negatív tényező?

Pl tegyük fel megtalálász egy lányt aki nagyon megtetszik nektek és bekövetitek és ő is vissza követ titeket. Na ilyenkor mi a következő lépés?

2023. aug. 22. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Nem ismerkedek neten, csak élőben.

Ennek millió oka van.

Az elsődleges és legfontosabb az egyben a legtriviálisabb is.

Fontos nekem milyen illata van a csajnak.

2023. aug. 22. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem, mert nem szeretnék kéretlen zaklatója lenni senkinek.
2023. aug. 22. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Csak a speciálisan erre kialakított oldalakon. Random embereket nem kezdek el követni, pláne nem írni. Mindennek megvan a maga helye. És az FB mint olyan nem ismerkedős oldal. Se az insta.
2023. aug. 22. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem is hasznalok közössegit,nincs értelme
2023. aug. 22. 10:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Esetleg fiatalabb korosztály? Ők tuti ismerkednek ott
2023. aug. 22. 12:38
 6/6 anonim válasza:
59%
Hiányzik belőle az ,,ember". Élőben lejönnek az érzelmek is, előbb kiderül nem smakkol. Viszont nagyon jó találkozó megbeszélésre, főleg ha például az iskolából ír rád valaki. Igaz különösebben nem vagyok kezdeményező típus, de érdekes szemlélni ezt a helyzetet is. (16F)
2023. aug. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!