Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen közegben ismerkedtetek meg a párotokkal?
#1 vagyok
Próbálkoztam badoon, meg tinderen, de vagy olyanokkal matchelek, akik ribik, vagy pedig annyira unalmas és tömör szövegeket kapok, amikre egyszerűen nem lehet válaszolni, és visszakérdezni se sűrűn szoktak. Netes ismerkedés nekem nem jött be, még egy talit se sikerült így összehoznom. Hobbymmal és érdeklődési körömmel kapcsolatban pedig eljárok. Járok koncertekre, ugye ahogy említettem konditerem, bulikba.... de itt csak ezek a rövid találkozások történnek meg, amiknek nincs folytatása. Az utcán leszólítás kávéra meg elég bizarr.
Ha unalmas szövegeket kapsz talán mutass fel Te valami hosszabb, eredeti, szellemes dolgot, amire lehet is hosszabban válaszolni... Tudod, ahogyan te beszélsz azt a labdát fogják többnyire visszapasszolni ;)
Az hogy a rövid találkozásoknak lesz-e folytatása szintén csak rajtad áll... Kérd el a nők elérhetőségét, akikkel találkozol, és akkor lesz folytatás.
Számomra az utcán való ismerkedés cseppet sem bizarr, nagyon is vonzó tulajdonság, ha egy férfi határozott, és mer valami szellemes, vagy egyszerűen őszinte, esetleg romantikus, de nem túl nyomulós vagy béna, elcsépelt, esetleg goromba vagy primitív szöveggel kezdeményezni... Úgy gondolom hogy ez igenis az egyik legtermészetesebb és legromantikusabb ismerkedési mód, amit aztán szívesebben mesél majd az ember az unokáknak mint hogy "matcheltünk tinderen"...
Én ugyan nő vagyok, de a férjemmel egy bútorkiállításon ismerkedtem meg.
Te is jól tennéd, ha eljárnál diszókba, hangversenyekre, kiállításokra stb., ott biztos több alkalmad lenne ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!