Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti milyen közegben ismerkedtet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen közegben ismerkedtetek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, nem volt még barátnőm. Nem vagyok ronda, megvan a magam esze, nem ezért van ez, hanem, mert sose kerültem olyan közösségbe, ahol beszélgettem volna jobban csajokkal. Általánosban vegyes osztályba jártam, de akkor abszolút nem foglalkoztatott a dolog, elvoltam a gyerekes mentalitásommal. Középsuliban, ahol már kezdett bennem ébredezni a dolog, nos ott 100%-ban fiú osztályba jártam, suli mellett nem dolgoztam, konditerembe jártam, ott is fiú barátaimmal. Ezután műszaki egyetembe jártam, ahol szintén semmi csaj nem volt. Az egész szakra összesen 3 csaj jutott a száz fölötti létszámból. Barátaim is mind fiúk, általánosból a régi csaj osztálytársakkal nem tartottam a kapcsolatot. Első munkahelyemen kb 60%-ban 30 fölötti nőkből, és 40%-ban 20-30 közötti férfiakból állt, tehát itt se volt lehetőség. Jelenleg logisztikusként dolgozok, itt pedig olyan 5% nő (30-40 éves) és 95% férfi dolgozik. Szóval ott tartok, hogy sose találok olyan közösséget, ahol igazán megismernék valakit, vagy engem megismerne egy csaj, Ha alkalom is kerül ilyenre, többnyire olyanokkal találkozok, akik már nem szinglik, vagy pedig futólag bemutatkozunk és annyi. Tudom magamról, hogy nem lenne nekem nehéz párt találnom, ha sikerülne olyan közegbe kerülni, ahol jobban ki lehet ismerni a másikat. Erre kellene ötlet, vagy saját példátok.

2018. okt. 22. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Internetes társkeresés, szólíts le valakit az utcán aki megtetszik és hívd el kávéznj, járj el olyan helyekre, amik a hobbyddal, vagy az érdeklődési köröddel kapcsolatosak...
2018. okt. 22. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
neten soha
2018. okt. 22. 18:32
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es: Próbálkoztam badoon, meg tinderen, de vagy olyanokkal matchelek, akik ribik, vagy pedig annyira unalmas és tömör szövegeket kapok, amikre egyszerűen nem lehet válaszolni, és visszakérdezni se sűrűn szoktak. Netes ismerkedés nekem nem jött be, még egy talit se sikerült így összehoznom. Hobbymmal és érdeklődési körömmel kapcsolatban pedig eljárok. Járok koncertekre, ugye ahogy említettem konditerem, bulikba.... de itt csak ezek a rövid találkozások történnek meg, amiknek nincs folytatása. Az utcán leszólítás kávéra meg elég bizarr.
2018. okt. 22. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Próbálkoztam badoon, meg tinderen, de vagy olyanokkal matchelek, akik ribik, vagy pedig annyira unalmas és tömör szövegeket kapok, amikre egyszerűen nem lehet válaszolni, és visszakérdezni se sűrűn szoktak. Netes ismerkedés nekem nem jött be, még egy talit se sikerült így összehoznom. Hobbymmal és érdeklődési körömmel kapcsolatban pedig eljárok. Járok koncertekre, ugye ahogy említettem konditerem, bulikba.... de itt csak ezek a rövid találkozások történnek meg, amiknek nincs folytatása. Az utcán leszólítás kávéra meg elég bizarr.

Ha unalmas szövegeket kapsz talán mutass fel Te valami hosszabb, eredeti, szellemes dolgot, amire lehet is hosszabban válaszolni... Tudod, ahogyan te beszélsz azt a labdát fogják többnyire visszapasszolni ;)

Az hogy a rövid találkozásoknak lesz-e folytatása szintén csak rajtad áll... Kérd el a nők elérhetőségét, akikkel találkozol, és akkor lesz folytatás.

Számomra az utcán való ismerkedés cseppet sem bizarr, nagyon is vonzó tulajdonság, ha egy férfi határozott, és mer valami szellemes, vagy egyszerűen őszinte, esetleg romantikus, de nem túl nyomulós vagy béna, elcsépelt, esetleg goromba vagy primitív szöveggel kezdeményezni... Úgy gondolom hogy ez igenis az egyik legtermészetesebb és legromantikusabb ismerkedési mód, amit aztán szívesebben mesél majd az ember az unokáknak mint hogy "matcheltünk tinderen"...

2018. okt. 22. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
(bocsi, bemásoltam magamnak a szöveget hogy rendesen tudjak minden részére reflektálni, aztán elfelejtettem törölni :/ )
2018. okt. 22. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ugyan nő vagyok, de a férjemmel egy bútorkiállításon ismerkedtem meg.

Te is jól tennéd, ha eljárnál diszókba, hangversenyekre, kiállításokra stb., ott biztos több alkalmad lenne ismerkedni.

2018. okt. 22. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!