Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már dolgotok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már dolgotok olyan igazán sóher pasival? Vagy esetleg olyannal, aki kihasznált anyagilag ?

Figyelt kérdés

2023. aug. 21. 13:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A 9-es válaszolónak: ha rengeteg olyan nő van, akit azzal be lehet etetni, hogy a randi alatt menő helyekre viszik őket, akkor talán azokkal a nőkkel is van némi probléma, nemde?:)
2023. szept. 27. 10:08
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Legjobb gyerekkori barátommal házibulira készültünk, bevásároltunknott volt a barátnője is, aznap ülték az 1 éves évfordulójukat, étteremben voltak…

Csajszi a boltban levett a polcról egy sajtos chipszet, mire haverom közölte a csajjal, hogy ugye tudod, hogy még jössz az étterem árának felével!…

Erre a csajszi visszatette a chipszet…

Én meg levettem és megvettem neki.. reggel szakított is a gyökérrel

2023. szept. 27. 10:08
 13/18 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Jézusom kategória.

Nekem olyan volt egy munkatársam meghívott egy fagyira, akartam kérni kettőt amikor ott álltunk sorban, de beszólt hogy elég lesz egy, ne legyek telhetetlen. Következő héten meg üldözött hogy most én jövök mert ő is meghívott……Egy bandában dobos egyébként, elég híresek már azóta.

2023. szept. 27. 10:28
 14/18 anonim ***** válasza:
27%

minden masodik pasi soher? nem tudom neked milyen ismeroseid vannak, de az en barati tarsasagomban 8-bol 8-ban a pasi "tartja" el a not, mert vagy nem hajlando elmenni normalis munkahelyre dolgozni vagy egyszeruen keptelen gazdalkodni a penzzel es baromsagokra elszorja.

a felesegem szerint en is soher vagyok, evekig itthon volt a gyerekek utan, hiaba kerleltem, hogy menjen vissza dolgozni, mindig volt kifogas, majd amikor belengettem a valast, akkor visszament, most kb 250 korul keres, a de honap vegen nem tud belole felmutatni semmit.

en kb 10x annyit keresek, ertelemszeruen en alltam a nagyobb koltsegeket, sajat hazam van, par lakas befektetesnek, 2 auto, hajo, stb, probalok a gyerekeim jovojere is gondolni, de en vagyok a soher, mert nem viszem el dubaii-ba meg thaifoldre.

hat koszb+ :D

2023. szept. 27. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Én olyat ismerek akinek a családja (szülők) nagy lábon él utazgat benzinezget, a srác krónikus beteg és neki meg nincs pénze zoknira, 2 munkahelyen melózik. Csodálatos családi összefogás.
2023. szept. 27. 16:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Sajnos volt benne részem. Hosszú lenne elmondani, de nagyon sokat buktam, mire végre sikerült leállítani.
2023. nov. 6. 21:46
 17/18 A kérdező kommentje:

Nekem volt amúgy félretett pénzem , 1 milliót elveszítettem belőle egy pasi miatt.

Szakitottam vele és azóta lassan sikerül újra ott tartanom ahol tartottam.

2023. nov. 6. 21:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Szintén. Nem vitt el sehova. Névnap, szülinap én vettem neki ajándékot ő nekem mindig a kertből adott terményeket, gyümölcsöket. Tehát egy fillért nem költött rám.
2023. nov. 7. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!