Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már dolgotok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már dolgotok olyan igazán sóher pasival? Vagy esetleg olyannal, aki kihasznált anyagilag ?

Figyelt kérdés

2023. aug. 21. 13:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Nekem van egy igazi lúzer ismerősöm, most is az anyjával lakik. Elkérte a randi végén a benzinpénzt 😁😁😁
2023. aug. 21. 13:52
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Nem, mivel férfi vagyok.

De lecsúszott, bankhiteles, agy nélkül pénzeket hitelből szóró nővel már randiztam, többel is.

2023. aug. 21. 13:57
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem nehèz találkozni ilyenekkel, minden 2. fèrfi lehúzós.
2023. aug. 21. 14:02
 4/18 anonim ***** válasza:
2023. aug. 21. 14:14
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Az egyik pasim elhívott(!) pizzázni, majd a vacsi végén benyögte, hogy péntek este ő már nem érinthet pénzt.

Elkértem a brifkóját, hogy én viszont igen :)

2023. aug. 21. 14:15
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

Nekem az ex barátnőm problémás pénz területén, rettentően...

Havi kb nettó 530-at keres, én kb 700-at. Az övéből kb semmi nincs 1 héten belül, de meg nem tudná mondani, mire megy el a pénz.

Vett magának két díjnyertes, fajtiszta törpespiccet, ezeket suliba járatja, kutakozmetika, kiállítások stb. stb. (szóval ide). Egy fizetős sulit is csinál, hogy kutyatréner legyen (totál más szakmában van jelenleg).

Rámírt sokszor már fizu után pár nappal, hogy adjak kölcsön 20-30 ezreket (benzinre pl).

Az albérlet, amiben laktunk, ő akarta, én álltam kb. az esetek 75%-ban az összes költségét, nem tudott minden hónapban beszállni, de még a rezsibe se (összköltség kb 200 ezer). Kajába is alig adott bele.

Az Ihone-ját is már áruhitelre vette, mert neki nyilván a legújabb kell, a tavalyi, amúgy hibátlan már nem elég jó.

A megtakarításait felélte 1,5 éve, amikor az előző munkahelyén kiégett és 1 évig munkanélküli volt.

Én egyre több túlórát vállaltam és amikor kitalálta, hogy menjünk el nyaralni Ciprusra (de a kutyapanziót és az út 90%-át én álljam), akkor összepakoltam és otthagytam a lakásban (nekem van sajátom, de az túl kicsi 2 főnek, azért albiztunk).

1 hónap alatt mehetett vissza a szüleihez Erdélybe, mert nyilván nem bírta állni a költségét a lakásnak.

Nem érdekel már, hogy faképnél hagytam, pedig egy ideig még lelkiismeretfurdalásom is volt.

Azóta félre tudok rakni komolyabban és tudok haladni az életemmel. Nem beszélve a sok stressztől, ami tudat alatt kínzott napi szinten mellette.

35F

2023. aug. 21. 14:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Persze, de hamar leléptem!
2023. aug. 21. 17:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt már sóherrel dolgom, és furcsamód tele volt az egész családjuk pénzzel, mégis. Gondolom voltak már ezzel rossz tapasztalatai. Kapcsolat nem lett belőle szerencsére.
2023. aug. 28. 01:19
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Bufes kavet , szendvicset,hamburgert nem kell sajnalni . Amúgy rengwt olyan is van aki randi alatt meno helyekre viszi a not aztan ha meg volt a beetetes es a no ossze jott vele se 1 csoki sem egy virag nincs.
2023. aug. 28. 09:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
6os! Nem egyedi az eset, Erdély Kárpátalja, de lehet déli szomszédoknál is van ilyen. A lány átjön "magyarba" (gyűlölöm ezt a szót) megcsinálni a szerencséjét azt gondolja itt majd fog egy gazdag pasit.
2023. aug. 28. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!