Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyedülállóként, nem találok az én értékrendenben megfelelő pasit? 40 éves, 1 gyerekes, önállóként?
#10: Aham. Tehát azért, mert nagyképűek vagytok és különlegesnek érzitek magatokat. Köszönöm. Ilyen választ élőben soha, egy nőtől sem hallottam még.
Egyébként egy olyan férfit sem láttam még a környezetemben, aki azt gondolja, hogy mivel férfi, ezért lesz nője.
egyrészt...
#2-nek igazat adok, és igen azért pontozták le mert fáj az igazság
másrészt, sajnálom kérdező de a gyerek hatalmas negatívum, és ezt el kell fogadni.
Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy aki akart az összehozott volna 40 éves korára gyereket, ugyanis ehhez egy megfelelő társra is szükség van, vagy rosszabbik esetben úgy jár mint az elvált szülők vagy a kérdező.
40+-os, szintén gyerekes férfiak hiába nézegetek a fiatalabb nőket. Azok körében sokkal több a gyermektelen, aki még most akár családot alapítani.
Kérdező, abszolút van esélyed. Kérdés, hogy hol próbálkozol? Lehet, hogy rossz helyen.
Nézd, a hasonló korban lévő férfiak nagy része házas, sokak számára pedig a gyerek kizáró ok. Persze ez nem jelenti, hogy nem fog sikerülni, de legalábbis nem annyira egyszerű.
Leírhatnád, hogy mik a kritériumaid és hogyan keresel párt. Ennek birtokában talán lenne pár hasznos ötlet, többektől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!